2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوتان گلم 

بچه ها بهار جدیدا خیلی غذاش کم شده و به سینه م وابسته شده 

داره دندونای نیش بالا رو باهم درمیاره این وابستگیش اثرات ترک پستو نک نیست ها چون 3 ماهه میگذره 

بچه های شما هم اینجوری شدن؟ روز به روز بیشتر به سینه م وابسته میشه

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

ترنج‌جان،ب سلامتی.مبارک باشه بارداریت..خواسته بود عزیزم؟

ازشیرین خبری نیست..کاش میومد ی خبراز احوالاتش میداد..

ازوقتی پسرموازشیر گرفتم،بهترغذا میخوره.اما معتقدم،شیرمادر هیچ جایگزینی نداره..هنوز نسبت بهش عذاب وجدان دارم..

سلام 

مثل اینکه با این مدل جدید سایت دیگه همون چند نفری هم که میومدن اینجا دیگه نمیان البته خودمم دیگه نمیام تو این مدت فقط دو سه بار خیلی سرسری اومدم سایت  

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

ریحان جان قبلا که صحبت بچه دوم شد تو تاپیک من گفتم که از یک سالگی ایلیا میخوام اقدام کنم برای دومی عزیزم 

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

سلام 

پيدا كردن تاپيك كه سخت نيست اوين جان 

خوبي ؟ سام خوبه ؟

من يه پاتوق جديد يافتم كه ديگه گاهي ميرم اونجا

ماماناي آذر و دي ٩٦ 

اونجا البته شدم مثل مامان بزرگا نه كه تجربه دومه و فاصله اش هم كمه ،،،چيزايي كه تجربه كردم و ياد گرفتم رو ميگم 

سلام  مامانای خوشگل

دوستم مزون سیسمونی لباس بچه داره کلی بادی و سرهمی خوشگل همه مارک از انگلیس  مثل نکست و گارترز و دبنهامز  

به علت مهاجرت داره جمع میکنه و حراج  زده

محدوده شهرک غرب

از سن صفر تا ۱۵ سال

لینک کانالش @baharbigsale

2810