2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
سلام به همگی.....از شمال کسی نیست؟! من دوتا خواهرام هررو سز بودن یکی با بیهوشی یکی هم اپیدورال. هردوتا دچار عوارض شدن. واسه همین منو تشویق به طبیعی میکنن!!!!!! الانم دو سه هفته ای میشه بهداشت قاون گذاشته اونایی که تحت پزشک خانواده هستن تو هفته 20 تا 30 بارداری میتونن بصورت رایگان تو کلاسای آمادگی بارداری شرکت کنن. من که فعلا نظرم رو طبیعیه...تا بریم جلو ببینیم چه خبره

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی خیلی خوبه ، البته من جفتم پایین بود دکتر گفت اگه پایین بمونه فقط سزارین ولی اگه بره بالا میشه رو طبیعی فکر کنی . خواهر من هم که سزارین شد از اول گفت طبیعی و تنام کلاس ها و ورزش های مخصوص و استخر و .... همه چیزو انجام داد برای طبیعی حتی کیسه آبش هم تو خونه پاره شد ولی دقیقه نود فهمیدن بندناف دوره گردن پیچیده و مجبور به سزارین شدن . این قضیه تو روحیه اش تاثیر گذاشت به همین خاطر من روی دوتاش فکر میکنم
فک کنم بی حسی از کمر
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
منم نظرم رو طبیعیه،حالا تا اون موقع ببینیم خدا چی میخواد
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
سلام به همه مامانا دکترم گفت رشد جنین عالی بوده صدای قلبش رو هم که گوش کرد رو به همسرم گفت خیلی همه چیز عالیه .هورااااااااااااا الان خیلی خوشحالم
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
خدا روشکر....هیچ چیز مثل شنیدن این جمله از زبون دکتر نمیتونه آدمو خوشحال کنه! آدم جونش به لبش میرسه! ایشالا همه نی نیادسالم و سلامت باشن

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ممنون سحر جون بچه ها من از دکترم بابت این آزمایش غربالگری و اون یکی پرسیدم اینارو به من که نداده ولی گفت نگران نباشید یک در میلیون ممکنه که تو این آزمایش ها بچه مشکل داشته باشه و بقیه همه سالمه خیالتون راحت البته خودش گفت من فقط به ازدواج های فامیلی و مادرایی که احتمال مشکل ژنتیک دارم میدم ولی خیلی از دکتور به همه میدن این ازمایشو ولی در کل گفت خیلی نگران این آزمایش ها نباشید
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
سلام دوستان ، به من تو سونوی ان تی سیزده هفتگی گفتن جفت از نوع پوستریور و در نمای لولایینگ قرار داره ، دل درد دارم همراه کمر درد ، ولی دکترم می گه چیزی نیست طبیعیه . میخواستم ببینم شما اطلاعی دارید از این نوع جفت ؟ برای پایین بودنش هم گفت استراحت کن فقط