2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
سلام به مامانای عزیز تایپیک نو مبارک من این چند روز نبودم سرم شلوغ بود. امروز صبح اومدم میبینم که تایپیک جدید زدین. مگه با قبلی فرق میکنه؟به هر حال من به تصمیم دوستان احترام میگذارم. ایشالله که روزهای خوبی رو این جا سپری کنیم. برای منم خیلی دعا کنید. دوست ندارم ناراحت و یا نگرانتون کنم اما دوستان حتما غربالگری دوم رو جدی بگیرین و برین انجام بدین. من که اون هفته رفته بودم چهارشنبه جوابش رو گرفتم که روش نوشته بود در اولین فرصت به پزشک مراجعه شود.با اینکه جواب آزغربالگری اولم همه چی خوب بود و سونوی ان تی هم خوب بود. من فقط خونریزی داشتم هفته دوازده و هماتوم که اونم با استراحت خوب شد . الان فقط جفتم پایین و باید مراقب باشم. خلاصه رفتم دکترم گفت جوابت خوب نیست و باید آمنیوسنتز انجام بشه .چشمتون روز بد نبینه که چی بهمون گذشت. رفتم همون روز آمنیوسنتز انجام شد و تست انجام شده رو بردیم آزمایشگاه ، و حالا منتظر جوابیم. گفتن دوهفته طول میکشه و تو این مدت من فکر کنم که دیونه بشم. به جز هزینه اش که شد یک میلیون هفتصد هزار تومن ، استرسش و ناراحتیش آدم رو اذیت میکنه. بچه ها خیلی نگرانم ، برای ما دعا کنید. دوستانی آز غربالگری دوم رو دادن بیان بگن چه خبر؟ من و همسرم نه فامیل هستیم و نه توی خانواده هامون موردی هست و پسر اولمم خیلی سالم و باهوش. دکتر میگه اگه جواب آمنیو سنتز هم خوب نباشه دلیلش همش مال نویز و امواج و هوای آلوده اس
سلام مامان رادین جون. به دلت بد راه نده انشاالله اشتباه شده. من از غربالگری اول رو هم ندادم و فقط سونو دادم. از غربالگری دوم برای چیه؟
گاهی گمان نمیکنی ومیشود.... خدایا شکرت. همه منتظرا رو زود مامان کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل کردم به خدا ، همه چی رو سپردم به خودش . امیدوارم که تحملش رو بهم بده . اگه بدونید دیگه هیچ انگیزه ای ندارم واقعا ، آدم ها خیلی ناتوانن خیلی اینجور وقت هاس که آدم متوجه میشه که همه چیز دست خودشه و بس.
خوب عزیزم مریم بانو جان برو آز غربالگری دوم رو حتما بده، ایشالله که نی نی ات سالم و سلامت ولی هیچ چیز دور از انتظار نیست با این شرایط موجود . آزمایش های غربالگری اول و دوم کلا برای مسائل ژنتیکی و کرومزومی
مامان رادین من بنا به دلایلی ازمایش اول رو نتونستم بدم و توکل کردم به خدا ولی دومی رو حتما میدم. تو هم توکل کن چیزی که ساخته دست بشر باشه اشتباه توش زیاده
آره عزیزم اشتباه که زیاد توش ، ایشالله که اینم اشتباه شده ولی نگرانی دست از سرم بر نمی داره شب ها همش کابوس میبینم ولی درست میگی تنها کاری که میشه کرد اینه که باید توکل کنم به خدای مهربون . خودش داده خودشم حافظش باشه
حق داری عزیزم. من اوایل بارداری ساک حاملگیم دیده نشد و دکتر گفت شاید خارج رحمی باشه. یه هفته ای که گذشت تا دوباره برم سونو برام اندازه صدسال بود کارم همش گریه بود. کاملا درکت میکنم
مامان رادین بهترین کار همونی که انجام دادی فقط توکل به خدا! سعی کن استرس نداشته باشی و ایمان داشته باشی که هر اتفاقی که به نفع ات هست همون حتما انجام میشه ؛امیدوارم که مشکلی براتون پیش نیاد . دکتر منکه غربالگری دوم رو گفت نمیخواد بری ،منم توکل میکنم به خدا ایشالله که چیزی نباشه .
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
مامان رادین اصلاً ناراحت نباش جاری من هم همه این بلا ها رو سرش أوردن أنقد از این استرس ها بهش وارد کردن که نگو الان یه دختره ناز داره عین دسته گل ولی الان بهش میگی یکی دیگه بیار میگه نه چون انقدر تو بار داری قبلی تنه این طفلک رو لرزوندن . نگران نباش همه چی روبراهه
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
سلام به همگی مامان رادین جون اصلا نگران نباش برای اینکه خیالت راحت بشه برو تاپیک مامان های آذر خیلیاشون رفتن آمینوسنتز شدن و همه جواباشون هم خوب بوده ، واقعا نمیشه به این آزمایشگاهها اطمینان کرد .
واقعا بعضی از این دکترا شورش رو درمیارن !برا منم همون اوایل همین کارا رو کردن یک هقته بود از استرس نمیدونستم چیکارکنم !! کاش یه خورد منصف تر برخورد کنن اوناکه متخصص هستن باید بدونن با خانم های باردار چطوری برخورد کنن اوناکه ندونن از بقیه چه انتظاری هست دیگه
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
من که هر وقت به دکترم میگم این آزمایش یا اون آزمایش چرا به من نمیدی میگه من متخصص هستم یا تو هر رقت هرچی لازم باشه من بهت میگم حتی برای من و شوهرم توضیح داد که خیلی از دکتر ها خیلی کارا میکنن اما شما فقط به من توجه کنید با این حال من هی به جونش نق میزنم که استرس دارم
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
2810