2777
2789
هر کسی تقوا پیشه کنه، خدا براش راه برون رفت قرار میده و از جایی که فکرشو نمیکنه روزی شو میده آیه ۲ ...

نمیتونم تقوا پیشه کنم

ادم متقی نیستم متاسفانه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میخورم

سعی کن قرص نخوری خودش عوارض داره انشاالله درست میشی خودت بخواه بیخیال باش ریزبین نباش به خودت تلقین نکن استرس دارم سعی کن استرسو از خودت دور کنی خواستن توانستن هست قوی باش

سعی کن قرص نخوری خودش عوارض داره انشاالله درست میشی خودت بخواه بیخیال باش ریزبین نباش به خودت تلقین ...

اخه کچل شدم واقعا

خیلی ریزبین و حساسم و زودرنج

رفتار دیگران خیلی روم تاثیر میزاره

خودمم خسته شدم دیگه 

اخه کچل شدم واقعا خیلی ریزبین و حساسم و زودرنج رفتار دیگران خیلی روم تاثیر میزاره خودمم خسته شدم ...

اول برو دکتر پوست ومو  بایستی روی خودت کارکنی بیخیال باشی به فکر موهات باش البته بری دکتر  مو در میاد نگران نباش 

اول برو دکتر پوست ومو  بایستی روی خودت کارکنی بیخیال باشی به فکر موهات باش البته بری دکتر  ...

دکتر رفتم ولی فایده نداره 

تا استرس میگیرم موهام دسته دسته میریزه

نمیتونم تقوا پیشه کنم ادم متقی نیستم متاسفانه

اینقدر تکرارش کن تا بشه. مثل کلمات کلیدی و مثبت که هر روز به خودمون میگیم. هر روز بگو خدا سوار بر کاره، دنیا رو ول نکرده. تکرار کن تا برو تو باورهات. اینو کسی میگه که خودشم آدم قوی نبوده ، الآنم خیلی متقی نیست. اما بهتر از قبله

اگه مشکلت با روانشناس حل میشه برو روانشناس،اگه نه مغزو اعصاب،منم خیلی ادم استرسی بودم،تبدیل ب پانیک ...

برای پانیک دارو میخوری تاثیر. هم داره؟؟اسم داروهات چیه 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
اگه مشکلت با روانشناس حل میشه برو روانشناس،اگه نه مغزو اعصاب،منم خیلی ادم استرسی بودم،تبدیل ب پانیک ...

رفتی روان یا دکتر اعصاب

شکر بهترم،الان نزدیک ۲ماهه قرص میخورم

الهی حال دلت خوب بشه منم بدون دلیل استرس اظطراب  میگیرم مث همون پانیک یهو استرس شدید دلشوره اظطراب بیقراری شما  وقتی حمله پانیک بهتون دست میده چطور میشید؟؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری