2777
2789
چه عالی موفق باشه برای من که یکی مینویسه یه بار میگه چرا خانم اینقدر مشق گفته

مدرسه دولتی؟مگه چقدر مشق دارن؟مشق دختر من تو دفتر ۴ خط   توکتاب  ۴ خط

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول نیس پیش دبستانیه پسرم، ولی مثل اول حروف الفبارو آموزش میدن، اونا هم حرف د رو دیروز خوندن

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
مثلا  ب ا آ اَ د   روخوند باید بنویسن بابا آب داد ادب آداب دارد

شما چقدر کلمه خارج از کتاب نگارش کار میکنید؟

معلم پسرم گفته کتاب دیکته شب اشرف کرینی را بخریدکار کنید

یکم تو نشانه ها جلو میرن واقعا کلمات اضافه بر کتابش زیاد موندم چطوری اون همه را باید هر شب دیکته بگیم بنویسن

ما فردا نشانه س رو میخونن گفتن سیب یا سبد یا اسب اسباب بازی بیارن  قبلی م بودن  بچه شما ه ...

آره پسر منم بابا با آب نوشتنی هی باید تاکید کنم فاصله بده وگرنه کنار هم مینویسه بعد قاطی میکنه چندتا با نوشته بازم باید بنویسه یا نه

شما چقدر کلمه خارج از کتاب نگارش کار میکنید؟ معلم پسرم گفته کتاب دیکته شب اشرف کرینی را بخریدکار کن ...

نه هرچی تو کتاب همون  فقط واسه ما

زده میشه بچه  باچند تامادر هماهنگ کنید برین پیشمعلم بگین

مدرسه دولتی؟مگه چقدر مشق دارن؟مشق دختر من تو دفتر ۴ خط   توکتاب  ۴ خط

نه غیر انتفاعی میره

من خودم دبیر متوسطه اولم چون خودم همیشه شیفت صبح هستم پسرم را غیر انتفاعی نوشتم هم شیفت باشیم.از طرفی دولتی نزدیک خونه ما خیلی پر جمعیت بود بالای ۶۰۰ دانش آموز داره سه طبقه است ترسیدم از نظر جسمی آسیب ببینه

مشقشون مثلا امروز این بود دو خط اَ َ دو خط بَ دو خط با ۱ خط آب ۱ خط بابا ۱ خط اَب یک خط اَبا جدول ترکیب صدا نویسی و بهش نویسی تمام کلمات

هر شب هم که دیکته شب دارن

امروز کم بود نسبتا روزای دیگه ریاضی هم تکلیف دارن

نه هرچی تو کتاب همون  فقط واسه ما زده میشه بچه  باچند تامادر هماهنگ کنید برین پیشمعلم بگی ...

مثلا شما فقط آب و بابا کار کردین؟

ما باب آبا  هم داشتیم

بعد نشانه اَ ما اَب اَبا داشتیم

مثلا شما فقط آب و بابا کار کردین؟ ما باب آبا  هم داشتیم بعد نشانه اَ ما اَب اَبا داشتیم

هرحروف بخونه  دیگ اره همیناروهم خوند

برای ما لغات اضافه هم میگه مثلا الان د بخونن کلی کلمه اضافه میشه گفت مثل آباد آداب اَبَد بَد دَد دَ ...

اره میگن  اینارو دختر منم غیرانتفاعی کتاب خصوصی  خود مدرسه هم دارن