2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاین

103 بازدید | 13 پست

مامان ها شما چطوری به بچه هاتون تو خونه درس میدید؟من که روانی شدم اعصاب و روانم بهم ریخته مثلا یه خط نشانه د رو مینویسه همین که مداد رو برمیداره میگم این چی بود نوشتی میگه نمیدونم من عصبانی میشم..تو رو خدا اگه راهکاری دارید بهم بگید سرش داد میزنم اخر سرم عذاب وجدان میگیرم...روش کاغذ و رو ارد نوشتن و همه رو انجام میدم واسش ولی انگار نه انگار به زور هم صدا کشی میکنه لجبازه

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه و تمرکزش خوبه؟

هرنشانه ای که یاد میگیره رو مقوا بزرگ درست کنید و به دیوار بزنید و مرتب ازش بپرسید و جلو چشمش باشه. کم کم یاد میگیره. نشونه هم میتونی بذاری. مثلا د مثل دهن ماهی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

شما با یه نفر حرص میخورید، من با ۳۰ تا ازینا

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

منم این مشکلات رو داشتم ولی من کلا آدم صبوری هستم خیلی حوصله خرج میدادم 

با کاغذ رنگی حروف رو درست می کردم با نقاشی درست می کردم 

کتاب داستان می‌آوردم می گفتم بیا حرفی رو که امروز خوندید با هم پیدا هرکی بیشتر پیدا کنه برندس 

یا می گفتم امروز هر حرف جدید خوندید بیا به منم یاد بده بهش می گفتم تو معلمی منی 

من خیلی کارها می کردم فقط حوصله می خواد 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

دوستاشو که میبینم بلدن بیشتر حرص میخورم که چرا این یاد نمیگره چون خیلی باهاش تمرین میکنم یعنی پنجشنبه و جمعه حتی وقت نکردم ظرف بشورم باهاش کار کردم اخر سرم املا فقط سه کلمه نوشته بود

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉