2777
2789
عنوان

کسانی ک شوهر لجباز دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دوسه روز بچه  روبه دلیل سرماخوردگی نفرستی مدرسه،از آدم گواهی پزشک میخوان.چطور مدرسه قبول کر ...

مدرسه خصوصی میره فقط ۳تا دانش اموز تو کلاسن برای همین قبول کرد

منم دقیقا همیناروداشتم ولی یادم رفته عزیزم خداصبرت بده  من الانم خانوادم ۱۱ساله خونم نمیان بچه ...

قربون دلت برم منم با یکی از این بی غیرتا دارم زندگی میکنم روی منم تو همین دوران حاملگی چندبار روم دست بلند کرد بعد از خدا میپرسم چرا پس اینو نمیبینی با زن حامله اش این کارو میکنه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
استارتر جان، میشه یه کم از خوبیای شوهرت بگی، چون گفتی شوهرت خیلی خوبه،میخوام بدونم خوبیاش چیا هست؟

خوش اخلاقه .اهل بد دهنی و کتک زدن نیست .هرکاری میکنه ما چیزی تو زندگی کم نداشته باشیم ولی همیشه مارو اینجوری تنبیه میکنه

یه بار ۶ ماه نزاشت برم خونه بابام چون مامانم بهش گفت دخترمو دیر ب دیر میاری!

دیگه از اون موقع مامانم جرات نداره حرف بزنه

دقیقاااااا یه خیوان میتونه فقط یه چنین حیوانی تربیت کنه وگرنه انسان نمی تونه....بگو‌قرار نیست من مثل ...

دقیقن درست میگی بخدا یه حیوان فقط میتونه همچین حیوونی تربیت کنه

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
خوش اخلاقه .اهل بد دهنی و کتک زدن نیست .هرکاری میکنه ما چیزی تو زندگی کم نداشته باشیم ولی همیشه مارو ...

خب اگه میگی خوش اخلاقه و اهل بد دهنی کتک زدن نیست،پس از چی میترسی؟

بچه رو ببر مدرسه اعتراض کرد بگو سره هر چیزی لج بازی کنی شاید کوتاه بیام ولی سره بچه ام،سره درس و مدرسه بچه ام سره آینده بچه ام،سره اینکه بچه ام گریه اش در بیاد غصه بخوره کوتاه نمیام حالا خود دانی

اینجورادما باید پدرزنی گیرشون بیاد روزگارسیاکنه نه مث مامظلوم من که خیلی بدبختم

اره بخدا

خب بهش رو دادی شوهرت پرو شده

والا الان ک دارم نظراتو میخونم امیدوار شدم خیلی ملت مشکل دارن 

امید دارم ک یکی دو روز دیگه کوتاه میاد 

من شوهرم برام تو اولویته چون وقتی اون حالش خوب باشه حال خودم و بچه هامم خوبه پس صبر میکنم رو ندادم.