2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
رها جون رزومه ات مهمترین اصل برای استاد دانشگاه شدنه. و مهمترین بخش رزومه معدل فوق لیسانس و نمره تز فوق لیسانسه عزیزم. بعد از اون مقاله ها و کارهای پژوهشی ات و بعد هم معدل مقطع لیسانس
Always believe that something wonderful is going to happen

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Elisma جونم مــــــــــــــــــــــــــــــــــرســــــــــــــــــــــــــــــــــی
اگر زندگیم شد سراپا حدیثت ترحم نمی خوام تو چشمای خیست نو وعشق خوبت اگر قسمتم نیست به زانو نیفتم که این خصلتم نیست
سلام دوستان منم هستتتتتم من الان دانشجوی ارشدم ترم آخر فقط پایان نامم مونده با سمینار میخام کنکور بدم امسال رشتم برق اسمم نسرین 23 سالمه :-) منم یه تاپیک زدم برای درس خوندن اونجا هم اگه دوس داشتین بیاین
خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤
باران باشه، بچه ها همین تاپیک هستیم، اینجا رونق بگیره، وایبر و.... سخت هست و هر کسی شاید نخواد شمارشو بده. همینجا بمونیم ،البته دوستانی که میخوان میتونن برن، ولی باران جون نگرون نباش همینجا هم میشه در ارتباط باشی
هنگامه جوون بیاین من هر روز راس ساعت 12 میام این تاپیک به استثنای امروز که دیر اومدم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
باشه مامان مانی میام درخواست دوستی هم دادم، بهت، من سعی میکنم هر روز بیام، فردا که حسابی شلوغم و مهمونی هستم، روز سه شنبه ۲۷ آبان ساعت 12 ظهر هستم، بیا بهم کمک کنیم و حرف بزنیم دربارش، ممنونم
سلام دوستان حتما اینجا سربزنید کاملا به دردتون میخورهhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1025255&PageNumber=1
هوایی که تو توش نفس میکشی، عطر گلش به آسمون میرسه، شاخه گلی که تو میگیری دستت، تو هیچ خزونی دیگه خم نمیشه
سلام من سوال دارم میشه منو راهنمایی کنید من لیسانسم تربیت بدنی فوقم زبان شناسی هست و اصلا رشته فوقم رو دوست ندارم و پشیمونم حالا واسه دکترا میتونم رشته لیسانسم رو شرکت کنم یا نه ؟؟؟ البته سراسری نمیشه چون از مشاور مدرسان شریف پرسیدم گفتن رشته فوق و دکترا باید مرتبط باشه در سراسری ولی در مورد ازاد نمیدونم و اینکه نمیدونم از کجا باید بپرسم !!!! فرصتی هم ندارم امروز و فردا ثبت نامه ازاد دکترا هستش ممنون
برای دخترم ...
این روزا هرکس گفت : دوستت دارم. نپرس چقدر ؟؟بگو دقیق تا کی...؟؟

Lilypie Maternity tickers
2810