2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67277 بازدید | 923 پست
سلام دوستان
خسته نباشین...
منم ارشد اموزش زبان همستم...خیلی خوشحالم که اینجا همه به هم انرژی میدن و کمک می کنن و خیلیا هم مثه من که یه دخمل شیطون یه ساله دارم انگیزه واسه ادامه تحصیل و از دست ندادن...ممنون میشم اگه هم رشته منم هستین بگین از کجا شروع کردین و چیا می خونین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ﺣﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﻬﻨﺎ ﺟﺎﻥ. cut score ﻧﻤﺮﻩ ﺣﺪﻧﺼﺎﺏ ﻗﺒﻮﻟﻲ ﺗﻮ اﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻳﺎ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﺭﻭ ﻣﻴﮕﻦ.
ﻧﻴﺴﻢ ﺟﺎﻥ اﻳﻤﻴﻠﺖ.ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻡ, ﻳﻪ ﺟﻮاﺏ.ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﻻ ﻫﻢ ﺑﺮات ﻧﻮﺷﺘﻢ اﻣﺎ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧه ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻭﻗﺘﻲ ﺧﻮﻟﺴﺘﻢ اﺭﺳﺎﻝ ﻛﻨﻢ ﺳﺎﻳﺖ ﻫﻨﮓ
ﻛﺮﺩ و ﺗﻤﺎﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫاﻡ ﻧﻴﺴﺖ و ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ......! ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺮاﺕ اﻳﻤﻴﻞ ﻣﻴﻔﺮﺳﺘﻢ.
Always believe that something wonderful is going to happen
خانم دکترهای عزیز هم رشته ای های محترم (آموزش زبان انگلیسی)

لطفا لطفا لطفا هرکس به من ایمیل میفرسته و سوالش رو از طریق ایمیل میپرسه ایمیل آدرس اش رو هم برای من بفرسته. که من بتونم از طریق ایمیل جوابش رو بفرستم نه از طریق نی نی سایت. در غیر این صورت شرمنده میشم و جواب نمیدم, به علتی که در کامنت بالا نوشتم و هنگ کردن ناگهانی سایت و دوباره کاری شدن تو شرایط کمبود وقت. پس اگه جواب سوالاتتون رو میخواید و دوست دارید من در خدمتتون باشم حتما ایمیل آدرستون رو برام بفرستید درغیر این صورت من شرمنده میشم و از جواب گویی معذورم.
سپاس.
الیسما جان سلام ممنون که جواب کامنتمو دادی و از همه مهمتر یه جواب دندون شکن دادی طوریکه انگیزه به خواب رفتمو بیدار کردی!!

شاید دلیل بی انگیزه بودن من اینه که اطلاعات جامع و کاملی در مورد دکترای آموزش نمیدونم مثلا نمیدونم که آیا دانشگاهی ما رو بورس میکنه یا نه؟ کدوم منابع مهمتره؟ طول دوره دکترا چندساله؟ اگه آزاد یا علوم تحقیقات قبول شیم هزینه چقدره؟ و ....هزاران سوال بی جواب دیگه

منم میتونم مثل ماهتنیا جان واستون ای میل بفرستم؟کمکم میکنید؟ آخه حیفه من فعلا بچه ندارم و جاییکه زندگی میکنم کاملا غریبه هستم به خاطر همین همه وقتم آزاده!! بهترین وقته برای درس خوندن

اگه جوابتون مثبته چطوری میتونم به ای میلتون پیام بدم؟(آدرس ای میل؟)
ﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﺎﻩ ﺷﺐ ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﺟﻮﻥ. اﺗﻔﺎﻗﺎ ﻗﺼﺪﻡ اﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﺮات ﻛﺎﻣﻨﺘﻲ ﺑﻨﻮﻳﺴﻢ ﻛﻪ intrinsic motivation اﺕ ﺭﻭ ﺑﻴﺪاﺭ ﻛﻨﻪ اﻣﺎ اﺻﻼ ﻗﺼﺪﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻛﺮﺩﻧﺖ ﺭﻭ ﻧﺪاﺷﺘﻢ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﻲ ﭼﻮﻥ ﻛﺎﻣﻼ ﻧﻴﺘﻢ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧه ﻭﺧﻴﺮ ﺑﻮﺩ
ﺑﻠﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ, ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ. ﺑﺮاﺕ اﻳﻤﻴﻞ ﺁﺩﺭﺳم ﺭﻭﻣﻴﻔﺮﺳﺘﻢ ﻓﻘﻄ ﻟﻂﻒ ﻛﻦ اﻳﻤﻴﻠﻲ ﻛﻪ ﻣﻳﻔﺮﺳﺘﻲ ﺣﺘﻤﺎ ﺁﺩﺭﺱ اﻳﻤﻴﻠﺖ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭﻫﻢ ﺑﻔﺮﺳﺘﻲ ﻛﻪ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺟﻮاﺏ ﺑﺮاﺕ ﺑﻔﺭﺳﺘﻢ. ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ.
ﻣﺎﻩ ﺟﻮﻥ ﻣﻦ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﺮاﺕ ﭘﻴﻐﺎﻡ ﺑﻔﺮﺳﺘم, ﺷﻤﺎ اﺯ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﺸﺨﺸﺎﺕ ﻛﺎﺭﺑﺮﻳﻢ,ﮔﺯﻳﻨﻪ اﺭﺳﺎﻝ اﻳﻤﻴﻞ ﻣﻴﺗﻮﻧﻲ ﺑﺮاﻡ اﻳﻤﻴﻞ ﺑﻔﺮﺳﺘﻲ.