2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67277 بازدید | 923 پست
دلشاد تو چی کار کردی؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینی جون توکلت به خدا باشه,امید و روحیت رو حفظ کن. من میخوام امسال بخونم برای دولتی,ایشالا سال دیگه ما هم میایم خبر قبولیمون رو اینجا میگیم.
Always believe that something wonderful is going to happen
الیسما جون خدا از دهنت بشنوه عزیزم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
ایشالا. اگه با تمام وجود ازش بخوایم میشنوه. توکل به خودش که بزرگترین قدرت عالمه.

خیلی خوشحالم از آشناییت نینی جون, انشاله ماهم سال تحصیلی پیش رو رو با موفقیت بگذرونیم و خبرهای خوش بهم بدیم. اگه دوست داشتی, بازهم از همدیگه باخبر باشیم. من هنوز جدی شروع نکردم,احساس میکنم زوده و شاید مباحث رو تاحدی فراموش کنم.انشاله از آذر ماه شروع میکنم.
الیسما جان خیلی لطف داری جیگرم
باشه عزیزم پایم اساسی
من فعلن دارم 504 می خونم و از آذرماه شروع به درس خوندن می کنم
تو هم موفق باشی https://as1.ninisite.com/statics/smileys/s/sm_41.gif
مرسی نی نی جون من عااااااااااااااااااشششششششششششششششققققققققق خانمهای پایه درسم. اتفاقا من هم دارم تافل میخونم. و البته مختصری هم از درسهای دوره کارشناسی.
انشاله موفق باشی و هر دانشگاهی که ایده آلته قبول شی عزیزم.
شقایق جون آزمون دو جور تأثیر داره. یکیش که خب وقتی رتبه ت خوب باشه تآثیر خوبی روی نمره نهاییت داره دوم این که وقتی برای مصاحبه میری و میبینن رتبه خوبی داری به دید خیلی بهتری بهت نگاه میکنن... اما خب مصاحبه هم خیلی خیلی مهمه... این که حتما ISI یا مقاله چاپ شده تو ژورنال علمی پژوهشی داشته باشی... برخوردت و این که اطلاعات کامل از پایان نامه ت داشته باشی... الکی تو مصاحبه کل کل نکنی تا حس کنن فردا کار کردن باهات سخته..

من برای پژوهشگاه وقتی برای مصاحبه رفتم یه بخش مصاحبه به انگلیسی بود... و خیلی هم براشون مهمه که یه مدرک زبان داشته باشی حالا یا مدرک داخلی یا بین المللی... تا جایی که من میدونم وقتی دانشجویی رو میپسندن اونقدر نمره مصاحبه رو بالا میدن که نمره آزمون رو تا حدی جبران میکنه اما خب تأثیرش بیشتر از 50 % نمیتونه باشه...
نکته خیلی مهم تو مصاحبه براشون اینه که تو دانشگاه اونا رو انتخاب چندم زدی... اگر بگی انتخاب سوم دیگه روت حسابی نمیکنن... من انتخاب اولم رو قبول شدم... تو جلسه مصاحبه تا گفتم اینجا رو اول زدم جو مصاحبه عوض شد... کلی هم هندونه گذاشتم زیر بغلشون که شماها توپ بودید و اینا...

اما الان فقط و فقط به درس خوندن فکر کن و سعی کن یه نمره زبان تو یه آزمون داشته باشی و اگر مقاله ای داری پیگیری کن که سابمیت و چاپ بشه...

من خودم چون زمان کمی درس خوندم فقط جزوه های سنجش تکمیلی رو خوندم و برای زبان هم کتاب "زبان دکترای ناپیوسته" رو خوندم...