ماهتینای عزیزم وقتی کامنتت رو خوندم اشکهام سرازیر شد,هم به خاطر مادر هم بخاطر لطف و محبتی که بمن داشتی. خدا مادر رو رحمت کنه شک ندارم که به داشتن دحتری مثل تو افتخار میکنه و دعای خیرش از بهشت بدرقه راه موفقیتت و خوشبختی زندگیته
.
ماهتنیا جان راستش وقت جواب کامنتم رو انقدر با لطف دادی خیلی خوشحال شدم. من در راه دوستی هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم اما متاسفانه متاسفانه افرادی هستند توهمین سایت که من کلی بهش اطلاعات دادم لیست منابع ایمیل کردم اما دریغ از یک "مرسی" خشک و خالی. البته من از روی نیت خیر خالص این کار رو میکنم اما تشکر کردن باعث دلگرمی آدم میشه که باز هم اگر حرفی بود نکته ای بود با اشتیاق به طرفت بگی چون میدونی جواب اشتیاق و خوش نیتیت رو باتشکر میده.......من وقتی جواب کامنتت رو تو سایت خوندم که انقدر با محبت و لطف برام نوشته بودی جدا از صمیم قلب خوشحال بودم مخصوصا تو شرایطی که از دست کاربر...........(اسمش رو نمیخوام تو سایت بیارم امیدورام خودش متوجه بشه و به عنوان یک خانم تحصیلکرده فرهنگ تشکر رو یاد بگیره و در خودش تقویتش کنه) بسیار دلگیر بودم.........
به هر روی, ببخشید من دلم پر بود و جواب پر از مهرت باعث شد سر صحبتم باز شه, بسیار خوشحالم از آشنایت. راستش من به خاطر همون مساله "فرهنگ تشکر و قدردانی" که گفتم , نمیخوام تو سایت خیلی وارد اطلاعاتی که دارم بشم, اگه لطف کنی برام ایمیل آدرس یا آی دی یاهوت رو ایمیل یا پیام خصوصی بفرستی که بتونیم بطور خصوصی با هم در تماس باشیم خیلی بهتره و راحت تر میتونیم تبادل اطلاعات داشته باشیم .باز هم از طولانی شدن کامنتم عذرخواهی میکنم.
منتظر ایمیلت هستم.
موفق باشی دوست مودب , پرمهر و با انگیزه ام.