2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام صبا جان...معمولا مقالاتی ارزش دارن و برای مصاحبه دکتری می پذیرن که مصوب دانشگاه باشه...یعنی مقاله از توی پایان نامه ات یا از توی سمینارت باشه ...ربطی به تعداد نویسنده نداره...
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا
چه خبر از مصاحبه؟
استادا بهتون زنگ زدند؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام خانم دکترهای آینده. خوبید؟ من هم میام تو کلوب رشته ام آموزش زبان انگلیسیه. امسال داشکده ارشدم - علوم و تحقیقات تهران- قبول شدم. قصد ثبت نام دارم اما ...... میخوام سال آینده دوباره دولتی شرکت کنم . فقط به خاطر شهریه اش........ وگرنه از هر لحاظ دیگه از علوم و تحقیقات راضیم. اساتید هم که اساتید خودم تو دوره فوق لیساتس بودن و من رو میشاسن.اما چه میشه کرد این شهریه رو..........پس پیش به سوی دکتری دولتی
Always believe that something wonderful is going to happen
سلام دوستای گل خودم.

ملیدا جون باهات قهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم.کجا بودی این مدت؟

بچه ها منم رفتم مصاحبه ولی اصـــــــــــــــلا امیدی به قبولی ندارم.یه جا که کلا رفتن تو فاز مسائل مذهبی و سیاسی .مثلا نماز شب و نماز جمعه و از این حرفا در صورتی که من اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه(پیام نور بود)

اونجای دیگه هم اصلا خوب نبود.فقط کلید کرده بودن رو نقاط ضعف رزومه من.کاملا مشخص بود که دانشجوهای خودشون مد نظرشونن.

بچه ها من نمیدونم دویاره میخوام شرکت کنم یا نه؟ دیگه حال و حوصله درس خوندن ندارم. میدونم اگر بخوام شرکت کنم از حالا باید زبان رو شروع کنم ولی حوصلشو ندارم.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام به همه خانم دکترهای عزیز. عید همتون مبارک باشه و نماز روزه هاتون قبول. انشاله عیدی مون قبولی دکتری باشه تو بهترین دانشگاههایی که آرزو داریم.
مامان بیتائی جون سلام عیدت مبارک بجز 504 کتاب essntial words for TOEFL هم خیلی مفیده. اگر فرصت داشتی کتاب Vocabulary for College bound students رو هم بخون و بعد از اون 1100 رو بخون.

اصلا هم نگران نباش عزیزم حتما اگه حداقل روزی 1-2 ساعت براش وقت بذاری بادرصد بالائی انشاله جواب میدی درس زبان رو. زبان رو فقط باید براش وقت گذاشت و تکرار و تمرینش کرد. اگه با فلش کارت راحتی همه این کتابها رو که گفتم فلش کارتهاش تو بازار هست برای وقتهای مرده فلش کارت خیلی خوبه من ازش تجربه خوبی دارم. من رشته ام زبان انگلیسیه اگه باز فکر میکنی کمکی از من برمیاد درخدمتت هستم. موفق باشی عزیزم.