2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
بچه ها شما راجع به مدارک پردیس های بین الملل اطلاع دارین؟
آخه شنیدم می گن واسه استخدامی مششکل پیدا می کنن
درسته؟
مثلا دانشگاه آزاد گفته اصلا استخدامشون نمی کنیم نمی دونم والله
در نگاه آنانکه پرواز را نمیفهمند، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. الیسا جون خوش اومدی.
مسلما اعتبار مدرکشون باید با بقیه یه فرقی داشته باشه ولی اینکه استخدامشون میکنن یا نه نمیدونم والا
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
شقایق جان 10 ماه؟؟؟؟ خوب با اون نشریه تماس بگیر و پیگیر شو...اینا مدام باید بهشون زنگ بزنی...من فارغ التحصیل 91 هستم رزومه هم الان شروع کردم به تقویتش خخخخخخخخخ

3 تا علمی پژوهشی فرستادم...یکیش بعد 5 ماه اصلاحات داوریش اومد یکیش بعد از 1.5 ماه تازه فرستادن واسه داوری...یکی هم الان 20 روزه که فرستادم و خبری ازش نیست فقط گفتن مقاله ات دریافت شده...دارم یه ISI هم اماده می کنم...شاید واسه یه کنفرانسی تو شهری که توش زندگی می کنم هم بفرستم....

تیر هم زایمان دارم از الان دست و پا شکسته میخونم...
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
سلام به همگی . چقدر خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم.

من سال 89 فارغ التحصیل شدم. ژنتیک دانشگاه اصفهان خوندم. الان هم یه دختر 2 ساله دارم. میخوام امسال رو کنکور بدم ولی هیچ امیدی ندارم :(

فقط یه مقاله کنفرانسی دارم . نمیدونم انرژیمو بزارم واسه اپلای کردن یا اینکه واسه کنکور داخلی تلاش کنم!!!

کلا گیج شدم. نمیدونم از کجا شروع کنم. کمکم کنید خیلی نا امیدم :(
آرتمیس جان واسه اپلای فک کنم باید رزومه قوی و مقالات خیلی خوبی داشته باشی...سعی کن همین داخلی شرکت کنی...مقالات پایان نامه تو در بیار بفرست مجلات و بشین واسه کنکور بخون
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
مامان شیرین انگار اگه رشته غیر مرتبط باشی هیئت علمی شدن واستون سخت میشه...یه چیزای اینجوری قبلا شنیده بودم...فک کنم آزاد بتونی امتحان بدی اما دولتی نه...مطمئن نیستم ولی