2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
دلشاد جون من یه دختر دو سال و نیمه دارم و هم زاهدان و هم مشهد میخوام برم به امید خدا.خودم هم ساکن یکی از شهرهای کرمانم.
من شوهرم خیلی اصرار داره که ادامه بدم و میگه این چن سال هم یه خورده سختی بکشیم چیزیمون نمیشه.
گفتم هر جا هم که برم دخترم رو با خودم میبرم. نمیدونم کار درستی میکنم یا نه؟ توکل بر خدا
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیسو جون افرین به جرئتت. یعنی همسرت هم باهاتون میاد؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
نه نمیاد باید تنهایی برم اگه قبول شم اگه که نه هیچی.

میدونی دلشاد جون به نظر من شرایطم از اینکه الان هست برای سالهای بعد سخت تر هم میشه.

چون اولا که سال به سال فارغ التحصیلهای بیکار که روانه بازار کار میشن بیشتر میشه و کنکور هم که به خاطر متقاضیهای بیشتر سخت تر. از طرف دیگه من خودم دوست ندارم که فاصله سنی بین بچه هام زیاد بشه و تک فرزندی رو اصلا دوست ندارم. فکر میکنم ادامه تحصیل باری هست که باید از رو دوشم برداشته شه و نهایتا یا همین امسال اگه خدا بخواد و یا سال اینده باید قبول شم وگرنه درس خوندن رو میذارم کنار. نمیدونم چه سختیهایی باید بکشم ولی به قول ملیدا جون هر چی بیشتر سخت بگیری سخت تر میگذره
مهاتماگاندی
من اگه بخوام بمونم برای سال اینده از مهر با برنامه ریزی دقیق میخونم و حتما رو زبانم درست و حسابی کار میکنم و انشاالله طوری میخونم که بدونم همون جایی که بخوام قبول شم.
مهاتماگاندی
سلام دوستان.کجایید؟

من خیلی ناراحتم چون دیروز با یکی از فارغ التحصیلای دکترای رشته خودمون حرف زدم که اون میگفت ارزشش رو نداره که خودت رو بندازی تو سختی و بخوای بری برای دکترا بخونی. خیلی افسرده شدم.این چه مملکتیه که ما داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهاتماگاندی
سلام گیسو جونم
من دوستم با رتبه 4 ساری قبول شد
امسال بهش زنگ زدم گفت دارم استعفا می دم
به خدا منم موندم چه کار کنم تازه می خواستم برم دنبال منابع زبان
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام بچه ها... گیسو طلا جون هر کس از درس خوندن انگیزه ای داره... من خود درس خوندن رو دوست دارم و بحث ارزش داره و نداره خیلی برام مهم نیست..
مگه میشه که ارزش نداشته باشه دوستم؟ خودتو الکی با این حرفا دلسرد نکن...
من امروز برای مصاحبه رفتم تربیت مدرس... چون گرایشش با من فرق داشت خیلی امیدوار نیستم... 300 دفعه هم پرسیدن بچه تو میخوای چی کار کنی؟؟؟؟؟؟
من
توجه توجه توجه توجه تور 100% زنانه

ســـــفرهای دوســــتانــه برگزار می کند ( ورود آقایان ممنوع ) لطفا اطلاع رسانی کنید و دوستان خود را دعوت کنید

تور یک روزه شاد شاد شاد فقط بـــــــــــــــانــــــــــــــــوان گرامی

بیرون کردن خستگی از کارهای منزل در یک روز شاد در کنار دوستان و در جنگل های نمک آبرود بدون آقــــایـــان

تور ویژه بانوان سه شنبه 31 اردیبهشت حرکت ساعت 5 صبح از میدان آرژانتینو بازگشت 9 شب در همان میدان

صبحانه منو باز در رستوران ( جاده چالوس ) - بازدید از تلکابین نمک آبرود و جاذبه های گردشگری این منطقه زیبا (شهر بازی ویژه کودکان ) - ناهار رستوران گیلانه نمک آبرود منو باز - بازدید از رستوران 5 ستاره الماس قو واقع در متل قو و لذت یک روز در کنار دریا با ورزشهای آبی جت اسکی و بانانا و باراسل و... عصرانه فقط و فقط 42000 تومان

اگر دنبال هیجان و یا یک روز آرامش بدور از هیاهو و یافتن دوستان جدید هستید
حتما **********لطفا با من تماس بگیرید 88511500 تلفن رزرو تور
اطلاعات درباره تورهای مسافرتی به سایت مراجعه کنید
safarhaye doostaneh www. 09124545905.ir
سلام
من رفتم خواجه با استادا بحرفم!
شرطشون این بود نی نی نیارم تو این 4 سال!!!!!!!!!!!!11
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
مامان ندا جون
ببین شرایطمو...داشت بهم اکی میداد!

مصاحبه واقعی تربیت مدرس امروز بود؟
شقایق جان ننه حامله ام :دی

حالا میگی چه کنم؟ فقط هم همین دانشگاه شانس دارم. دانشگاه خودم دعوت نشدم!!

به من سر مقاله و... گیر نداد. البته کنفرانس 6-7 تا داشتم. دو تا علمی-پژوهشی منتظر جواب. یه ای اس ای اصلاحاتی. یه ای اس ای همکاری کرده (نویسنده نبودم)
2810