2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام به همه...
خواهش میکنم مهربونی عزیزم خدا رو شکر که مفید بود...
راست میگی دلشاد جون عضویت واقعا زور داره :)) دیگه تو دعوت نشی کی دعوت بشه گلم...
مرسی عزیزم لطف داری... منم یه بوس واسه نی نی تو دل تو میفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم
خدای مهربون حافظش باشه انشالله
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
اطلاعیه تاریخ انتشار فهرست اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون ورودی دوره دکتری �Ph.D� (نیمه متمرکز) سال 1392 برای شرکت در مصاحبه
1392/02/12
نسخه چاپی

سازمان سنجش آموزش کشور بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبانی که براساس کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری �Ph.D� (نیمه‌متمرکز) سال 1392 مجاز به انتخاب رشته گردیده و اولویت‌های انتخابی خود را در سایت اطلاعرسانی این سازمان ثبت نموده‌اند می‌رساند کارنامه نتیجه انتخاب رشته داوطلبان که براساس آن معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت برای شرکت در مرحله مصاحبه آزمون مذکور مشخص می‌باشد از ساعت 20 روز یک‌شنبه مورخ 15/2/1392 بر روی ‌سایت این سازمان قرار خواهد گرفت. لذا از آن‌دسته از داوطلبانی که براساس نتایج اعلام شده در یک و یا چند کدرشته محل (حداکثر 5 کدرشته‌محل) از رشته امتحانی ذیربط در ردیف معرفی‌‌شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه قرار می‌گیرند دعوت می‌شود با توجه به نکات ذکر شده در اطلاعیه‌ای که به همراه نتایج منتشر خواهد شد و نیز مطابق برنامه زمانی مشخص شده برای مصاحبه هر کدرشته محل و همچنین جداول مندرج در سایت این سازمان و سایت دانشگاه ذیربط، با در دست داشتن مدارک لازم برای شرکت در مصاحبه و سایر مراحل پذیرش به نشانی مشخص شده مراجعه نمایند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام به همه بچه ها
منم امسال کنکور دادم منتهی نخونده بودم اصلا

برای سال بعد قصد دارم حتما بخونم و قبول بشم به امید خدا رشتم هم منابع طبیعی هست

منتهیمامان نی نی جون( زینب) و اونایی که خوندیدن به نظرتون از الان زود نیست؟؟ میترسم یادم بره و همه چی الکی باشه

بچه ها من دیگه فرصت ندارم باید حتما امسال قبول بشم و بعدش بجه دار بشم چون دیگه سنم داره میره بالا و الان 29 سالم هست شما چجور؟؟

کاش حداقل یه بچه 6 یا 7 ساله داشتم اینجوری هم باید بچه دار بشم زودتر هم کنکور هم .........
وای خیلی میترسم امسال صد در صد باید قبول شم وگرنه دیگه اصلا شانس ندارم تا 4 سال دیگه که بچه دار بشم و بچم بزگ بشه باید منتظر بمونم

برام دعا کنید ارادم قوی بشه دوستان امسال تک رقمی بشم و همون تهران قبول بشم
مرسی گیسو طلاجون
هنگامه جون پیشنهاد من اینه که اگه از الان می خوای بخونی اول یه 8 ماه رو زبان کار کن بعد تخصصی ها
اگه سوالی از من داشتی در خدمتم
هرچند با این رزومه ضعیف من امیدی نیست ولی تا جایی که بتونم کمک می کنم
من 31 سالمه شوهرم عمل واریکوسل کرده و خودمم تنبلی شدید تخمدان دارم 2 ساله نی نی دار نشدم
بابا هنگامه منو ببین نیرو بگیر
آهان من نزدیک 2 ماه درس خوندم تقربا روری 3 ساعت
اگه بیشتر وقت و انرژی بذاریم راحت می تونیم تک رقمی بشیم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام دوستای خوبم.
اول اینکه به همه ی اونایی که قبول شدن تبریک می گم و ان شاا... که همیشه همینطور خوشحال ببینمتون
من واسه امسال می خوام یه برنامه ریزی خوب داشته باشم. رشتم زبان انگلیسی هست.
اگه کسی هست که میاد به هم شروع کنیم و بخونیم بسم ا...
ایمیل بزنید
سلام بچه ها منم میخوام برای کنکور امسال از الان بخونم اگه برنامه ای داشتید منم خبر کنید

مرسی
روزی که آمدی به دنیا عریان، جمعی بتو خندان و تو بودی گریان.. کاری بکن ای دوست بوقت رفتن، جمعی بتو گریان و تو باشی خندان
بچه ها هر کس زبانش رو بالای 40-50 درصد زده میشه منابع اش رو بگه برای زبان عمومی منم بدونم

روزی که آمدی به دنیا عریان، جمعی بتو خندان و تو بودی گریان.. کاری بکن ای دوست بوقت رفتن، جمعی بتو گریان و تو باشی خندان
بچه هاااااااااااا
جوابا امروز میاد..انشالله هممون خوب دعوت شیم.
عطرین جان من کتابای تافل رو خووندم .برای گرامر هم جزوه تافل مادرهمسرم رو. همین.
گرامر باید کامل مسلط باشی.
یه لینکی بچه ها تو صفحات قبل گذاشتند اونو بگیر و مطالعه کن. لغت هم از 504 شروع کن، بعد اسنشال بارنز و بعد 1100.
انشالله موفق باشی.
برای ما هم دعا کن امشب دلشاد بشیم :)
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
جوابا اومد.
من که خوب نشد :(
فقط خواجه دعوت شدم!!!شریف و امیرکبیر تا 10 دعوت کردند!!
بچه ها بیاید عزاداری کینم...........
دلشاد جون تبریک می گم
من فقط نوبت دوم ها رو مجاز شدم
نمی دونم چه کار کنم برم یا نرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام دوستان.منم زاهدان روزانه و پیام نور مشهد و دو تا هم شبانه
دلشاد جون بیا بغلمممممممممممممممممممم
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
2810