2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
نینی جون خوب این خیلی بده...مخصوصا توی دانشگاه ما که واسه نوشتن مقاله انگار مسابقه گذاشتن ...تند و تند پذیرش مقالاتشون میاد منم که بی حوصله و تنبل...چیکار کنم؟ حالا که باردار هم هستم...دیگه هیچی
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
مرسانا جان بابا نی نیتو بچسب
یکم تفریحی جوری که اذیت نشی رو مقالاتت کار کن
مطمئن باش سالهای دیگه وضعیت بهتر می شه
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه من نازا هستم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
نینی جونم جدی گفتی نازا هستی؟؟؟ منم بعد 6 سال نی نی دار شدم...واسه اینکه درس خوندن و دانشگاه نازام کرده بود...اومدم واسه دکترا آماده شم خدا زد پس کلم و گفت بسه دیگه خجالت بکش...الان باید بری بزایی....
خدا کنه اون سالی که ما میخوایم دکترا بخونیم حودشون بفرستن دنبالمون که تشریف بیارید واسه ثبت نام
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
مرسانا جان آره تنبلی تخمدان دارم 2 ساله مامان نشدم
آره چند ساله دیگه دکتری هم مثل ارشد میشه به زور می کنن تو پاچمون
سلاااااااام
دقیقا مامان ندا
من از دیشب همش دارم چک میکنم
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
نی نی جون نگو ترخدا این حرفو....
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
دلشاد جون تو فقط با قلنبگیت حال کن که من خیلی دلم برای اون دوران تنگ شده...
نی نی جون این حرفا چیه؟ چرا میگی نازا دختر خوب؟ ایشالله خیلی زود تو هم قلنبه میشی و تو دانشگاه به دکتر قلنبه معروف میشی
سلام دوستان عزیز و دکتر.
انشاا... که همه اونایی که امتحان دادن و زحمت کشیدن قبول بشن. منم از تنبلی دربیام و یه کار درست انجام بدم. یه فوق دیگه. دکترای رشته خودم. زبان. هل دادن شوهر برای گرفتن دکترا. بچه داری و ....
نینی جونم یه جوری گفتی نازا که نگرانت شدم...عزیزم تنبلی تخمدان که چیزی نیست اکثرا تخمدان هاشون تنبل....بری دکتر خوب و استرس نداشته باشی و بزنی به بیخیالی حتما شما هم قلنبه میشی به قول مامی ندا....تازه بابا بیخیال من بودم میرفتم دکترامو می گرفتم در آرامش و بی دغدغه...فک کن من و دلشاد قبول شیم چه حال و روزی پیدا میکنیم...باید با این قلنبگیمون بریم مصاحبه...با بچه کوچیک بریم سر کلاس...درس تحقیق امتحان...کارای آزمایشگاهی....پروپوزال...پایان نامه...همون اول که شیرمون میخشکه از فشار و استرس....وووووووووی
مامان پرنیا جون چقدر سرت شلوغه....میخوای دکترا بخونی یا یه فوق دیگه بگیری؟ منم یه مدت به سرم زده بود یه فوق دیگه بخونم....
2810