2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااااام خانوم دکترا
چه خبر؟ من تازه شروع کردم.. دعا کنید برسم تموم کنم

ازمون ثبت نام کردم. مدرسان شریف میرم
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
ممنونم ملیدا جونم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام بچه ها... چقدر خوشحالم که باز اومدم اینجا...
اگر یادتون باشه گفته بودم که همسرم تو دانشگاه خرم آباد هیئت علمیه... دیگه یه دفعه یه خونه مناسب اینجا گرفت و تصمیم گرفتیم من و دخترم هم بیایم پیشش... این قضیه کلیییی منو از درسا عقب انداخت... تازه اینجا جا افتادیم... میخوام شروع کنم دوباره... البته کلی عقبم و دیگه فکر نکنم برسم.. اما سعیمو میکنم...به قول ملیدا دستگرمی امتحان میدیم.. الانم که دخترم و همسرم سرما خوردن و داااااااستانیه :)
راستی من همزمان برای دانشگاه های خارجی هم apply میکنم... چون همسرم هم راضیه که اگر پذیرش گرفتم بریم... اما دو سال بعد از حاملگیم شدیدا تو رزومه م خالیه ...
سلام ندا جونم خونه نو مبارک
خیلی خوب شد که دیگه همیشه در کنار همسری اومدی اینجوری وقتات خیلی بیشتر میشن
ایشالله که خیلی زود با همتی که ازتون سراغ دارم خودتونو به برنامتون میرسونین
باز هم خوبه که تو فکر دانشگاههای بیرون کشور هم هستی امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم
سلام

یک سووال دارم . مهلت تحویل پایان نامه ارشد ازاد گذشته؟ من تا دو روز دیگه پایان نامم امادست . چیکار کنم ؟ دوباره بایدتمدیدکنم و پول بدم برای ترم جدید؟
خواهشا اگر می دونید راهنمایی کنید.
توکلت علی الحی الذی لا یموت
سلام

می دونید مهلت تحویل پایان نامه ارشد ازاد تا کی هست ؟ من تمومه پایان نامم و فقط یک فصلش مونده تا تایپ شه . دو روز دیگه کاملا امادست . باید ترم جدید ثبت نام کنم ؟

راهنمایی لطفا؟
توکلت علی الحی الذی لا یموت
سلاااااااااام

ملیدا جان خوبی؟
درس میخوونی؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام دلشاد جونم مرسی عزیزم شکر خدا خوبیم
من که از فرصتام استفاده می کنم و می خونم اما موضوع اینه که فرصتایی که واسه درس خوندن پیش بیان خیلی کمن
این چند روزم که تعطیل بودو مسافرت رفتم و کلا نخوندم بااین حال امیدمو از دست ندادم امسال نشد سال بعد