2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
دلارام جون من هم با ندا جون موافقم بچه اصلا مانعی واسه درس خوندن وکارای دیگه نیست درسته یکم سختتر میشه و وقتت کمتر اما به هر حال مجبور میشی قوای بلا استفادت رو به کار بگیری و با برنامه ریزی بری جلو امیدوارم که خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده اون وقت بیا و بگو که چه جوریه پس سخت نگیر و دست به کار شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم که اعضای کلوپ دارن زیاد میشن
ببخشید یادم رفت به اعضای جدید خیر مقدم بگم
مریم جون و دلارام جونم خیلی خیلی خوش اومدین امیدوارم ما هم از تجربه های شما استفاده کنیم
بالاخره بسته آموزشی سنجش و دانش برام رسید. رشته ام فیزیکه. کتابهاش خیلی روان و خوب نوشته شده. جزوه های زبانش خیلی مفصله یک کتاب گرامر یک کتاب واژگان و یک کتاب سوالات تافل زبان و نیز کتاب پاسخنامه سوالات زبان داره.بقیه کتابهای تخصصی هم خیلی مفصله.برای من با تخفیف 30 درصدی فرهنگیان 382 تومن دراومد. بابت پولی که دادم راضیم.
خوشحالم زیبا جون که از سفارشت راضی هستی و ممنون از تو ضیحاتی که دادی و ما رو هم در جریان گذاشتی امیدوارم بتونی کمال استفاده رو ازشون بکنی
خدا کنه بسته های من هم همینطور باشن

هلی جون خواهش می کنم عزیزم شما هم رشته ای زیاد دارین اینجا امیدوارم بتونین به هم کمک کنین و از وجود هم استفاده کنین
سلام دوستان.خسته نباشید خانم دکترای آینده.
ملیدا جون چیکار میکنی خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟من که خیلی از دست خودم ناراحتم بابت اینکه اصلا از وقتهام خوب استفاده نمیکنم
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام گیسو طلا جونم
منم همینطورم اونجور که باید استفاده مفید کنم و ندارم اما فعلا که کتاب زبان دستمه و یه مقدارم ریاضی دارم می خونم
امیدوارم بسته هایی که سفارش دادم خوب و مفید باشن و انگیزه رو در من ایجاد کنن

شما هم به جای ناراحتی عزیزم خوب دست به کار شو دیگه
نبینم وقت تلف شده داشته باشی فعلا که کلاسم نداری خوووو
میترا جونم سلام

من که چون تصمیم جدیمو خیلی دیر گرفتم فکر نکنم خیلی خوندنم مفید باشه
من در کل زمانی که سرکارم یعنی 8 ساعت کتاب جلومه حالا وقت مفیدی که خونده میشه ممکنه 2 الی 3 ساعت باشه
شبم خیلی کم پیش میاد که بتونم بخونم تو خونه کارای مخصوص به خودشو بچه داری وقتمو می گیره اما با این حال امیدمو از دست نمیدم

و سعی می کنم طی روزهای اینده بیشتر وقت بزارم
مرسی ملیداجون

من هم تقریبا شرایطم مثل شماست..

خونه که از اول شوشو گفت نباید از وقت بچه بزنی خونه بخونی..... خونه نمیخونم.

سر کار هم چند وقته نمیخونم........ از فردا دیگه قول وقول قول باید بخونم... 30 تومن پول بی زبون دادم واسه آزمون حداقل بگم خوندم نشد..
خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جونم
خوشحالم که می خوای از امروز بکوب شروع کنی منم باید یه جورایی برنامه ریزیمو عوض کنم و از هر فرصتی استفاده کنم واسه خوندن منم قول میدم این کارو بکنم ببینیم چی میشه به قول شما لااقل دلمون دیگه نسوزه هههههه
امیدوارم شما هم موفق به قولتون عمل کنین و همینطور بقیه اعضای تاپیک

نداجونم چند روزه ازش خبری نیست انگار سخت مشغوله ایشالله همه موفق باشن گیسوطلا جونم بجنب که عقب نمونی
سلام به همه خانم دکترای اینده...
ملیدا جون من حدودا روزی 4 ساعت مفید میخونم البته 5 شنبه جمعه تعطیلم... یه برنامه ریختم که 2 هفته قبل از امتحان تخصصی ها رو تموم کنم و 2 هفته آخر زبان و دوره باشه... خدا رو شکر فعلا طبق برنامه پیش رفتم... اما مثلا هفته اینده مامانم میره شمال و من نمیدونم چی کار کنم... و 5-6 روزی هم تو بهمن میریم مسافرت..
بچه ها شما چند تا ISI دارید؟ کلا رزومه تون چطوره؟
ندا جونم خیل خوبه که با برنامه پیش میری امیدوارم که موفق و موید باشی و همیشه رو روال برنامه باشی

من 2 تا ISI دارم و یه دونه هم کنفرانس بین المللی خیلی رزومه درخشانی ندارم و همین آزارم میده اما فعلا که کاریش نمیشه کرد و فرصتی واسه این کارا ندارم
سلام خانم دکتراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مامان ندا و ملیدای گل خوبین؟
منم مفید روزانه حدود 4 ساعت میخونم و میدونم که خیلی کمه و باید بیشتر تلاش کنم.

من 2 تا isi دارم و به قول ملیدا جون فعلا نمیشه کاریش کرد و باید بچسبیم به درس.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی