2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
شرایطمون مثل همه تقریبا ملیدا جان...

من قبلش با حساب پژوهش محور که سر کلاس رفتن و الزام تو دانشگاه بودن نداره دکتری شرکت کردم...

وقتی هزینه شو دیدم به نظرم نمیارزه...
خدای خوبم. ممنون
میترا جونم به نظر من شما تلاش خودتو بکن واسه حالت عادی اگه قبول شدی که چه خوب اگه هم نشدی واسه سال بعد با برنامه ریزی بیشتر و بهتر میریم جلو منم امسال اصلا امید قبولی ندارم چون واقعا از الان تا اسفند راهی نیست و یکم مشکل به نظر میرسه اما با این حال با انگیزه می خوام امتحان بدم و برم جلو خدا بزرگتر از اون چیزیه که فکرشو می کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونا...
وای چقدر خوبه که تو این سایت یه عده هستن که مثل هم فکر میکنن..
اوضاع درسا چطوره؟
میترا جون کاملا به مدیرت بستگی داره جایی که من سر کار میرفتم مدیرم خیلی آدم پایه ای بود و بچه ها رو تشویق میکرد درس بخونن... یکی از همکارام هم دکتری میخوند... البته سخت که بود.. چون یه پاش شرکت بود یه پاش دانشگاه... کلی هم مرخصی بدون حقوق داشت... اما بالاخره هم درسشو خوند هم کارشو حفظ کرد.
سلام
ندا جون منم امروز جزوات سنجش تکمیلی و سفارش دادم بالاخره دل به دریا زدم از بس دو دل بودم که کدوم موسسه رو انتخاب کنم و چه جزوه هایی رو داشتم دق می کردم بالاخره راحت شدم
فقط امیدوارم زود به دستم برسه و همینطور جزواتشون خوب باشه

چون من شهرستانم نمیدونم همه جزوه ها رو به دستم میرسونن یا نه اخه خودم که نیستم که چک کنم تا اون روز که به دستم برسه هزار فکر و خیال میکنم ههههه
دوستای گلم منم برای دکترا جزوه های سنجش تکمیلی رو خوندم. برای من که مفید بودن. البته اونسال اولین سالی بود که دکترا اینطوری آزمون می گرفتن. جزوه زبان برای دوره کردن برام خوب بود و جزوه استعداد تحصیلیشونم خیلی به دردم خورد. جزوه های دروسشونم بدک نبود. البته اونموقع جزوه های درسیشون برام اصلا کافی نبود و مجبور بودم منابع دیگه ای رو هم درکنارشون مطالعه کنم. الآن بعد از دوسال نمیدونم پیشرفتی داشتن یا نه!
مسئولیت همه اتفاق های زندگیم برعهده خودمه :)
سلام. منم رشتم زبانه. 62-ایم و 87 فارغ التحصیل شدم. از همون سال 87 دانشگاه درس میدم. خیلی دلم میخواد ولی هنوز نی نی ندارم. آخه همش فک میکنم با بچه فاتحه درس خوندس. واسه همین تا حالا صبر کردم. ولی مامانایی که قبول شدنو دیدم روحیه گرفتم.
سلام...
خوب کردی ملیدا جون... خیالت راحت باشه خودشون خیلی حواسشون جمعه که همه چیز رو برات بذارن...
مامان پرنیا جون من یه درسایی رو چک کردم دیدم 90% مطالب مهم رو تو جزوه گذاشتن... اما جزوه هاشون غلط هم داره ... مخصوصا تو تستا ... دیگه آدم باید حواسش جمع باشه
دلارام جون با بچه فاتحه هیچی خونده نیست فقط فاتحه تنبلی خونده ست :)
راستش من الان خیلی با برنامه ترم... وقتی از خونه میرم بیرون که درس بخونم اون زمان برام ارزش داره و دیگه هدرش نمیدم... قبلا اصلا اینجوری نبودم...
من از زمان به دنیا اومدن دخترم خیلی سعی کردم خودمو با کارهای مختلف سرگرم کنم... اگر سایت قیچی رو تو نی نی سایت دیده باشین اون سایت مال من بود... اما هیچ کاری منو ارضا و شاد نکرد... اما الان خیلی بابت تصمیمی که گرفتم شادم... من درس خوندن رو دوست دارم... حاضرم تا آخر عمرم درس بخونم
ندا جان سایتت هنوز براهه من آدرسشو ندارم یه بار تبلیغش رو دیدم و سری زدم اما هنوز راه نیافتاده بود. ممکنه آدرس شو برام من نتونستم پیداش کنم. برات آرزوی موفقیت دارم و میدونم که موفق میشی :)
www.ketabsara.ir
گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله
زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله
ندا.......................................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه
دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم
مریم ................ 58 ..................حقوق........................ 89................... دو تاپسر 2 ساله و 2 ماهه
میترا......................................مهندسی پزشکی..............85..................یک دختر دوساله
مریم........................................ارشد زبان................کارمندم..................نی نی 6 ماهه
دلارام................62.......................زبان......................87.......................نی نی نداره
2810