2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
والله ملیداجون من اینقدر تو کار وو بار باز درگیر شدم که دیگه بیخیال شدم....

فغلا همون تو کارم پیشزفت کنم برام بصرفه تره...

برای همین امسال هم قیدشو زدم باز ی کمک خرجی به سنجش کردم...

انشالله که همه شماها موفق باشید...
خدای خوبم. ممنون
میترا جونم این حرفو نزن
راستشو بخوای منم زمانی جدی تصمیم گرفتم که درس بخونم که خیلی دیر بود و فرصتی نمونده اما سعی خودمو می کنم ولی میدونم که واسه سال بعد با برنامه ریز میرم جلو و فرضو بر این گذاشتم که کنکور اصلی من سال بعده و امسال انگار ازمایش امتحان میدم اینا رو نمی خواستم بگم چون نمی خواستم انگیزه بچه ها رو بگیرم اما یه واقعیته عزیزم

اینجا هم تاپیک خانم دکترای آینده است نه خانم دکترای امسال
پس سعی کن به ما سر بزنی و پای قولت وایستی حالا هر موقع شد
ما سعی خودمونو می کنیم و برنامه های همو به هم میگیم و به هم روحیه میدیم تا زمانی که کنکوره از رو بره ومارو قبول کنه
اونای که قبول بشن امسال که مبارکشون باشه و بقیه هم همچنان راهو ادامه میدن و تاپیک تعطیل نخواهد شد

خوشحالم گیسو طلا جونم که داری تلاش خودتو می کنی ایشالله که موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام... خوبین؟ گیسو طلا جون 2 تا ISI که خوبه... من یه دونه ISI و 3 تا مقاله کنفرانس دارم...یه دونه ISI هم دو سال پیش آماده کردم اما نفرستادم الان تازه برای یه ژورنال فرستادم امیدوارم جور بشه
بچه ها دیدین آدم که میخواد درس بخونه هوس هزار تا کار نکرده رو میکنه؟ من به شدت هوس خرید میکنم... یا مثلا به عمرم ناخنای درست حسابی نداشتم اما از وقتی شروع به درس خوندن کردم ناخنامو بلند کردم و راه به راه تقویت کننده میزنم... همش دوست دارم به تغییر دکوراسیون خونه فکر کنم... همسرم به اینا میگه امراض ناشی از درس خوندن
من یه وقتایی خیلی از دست خودم حرص میخورم... همسرم صبح زود رفت سر کار منم دیگه از 6:30 بی خوابی زد به سرم... یعنی 3 ساعت و نیم تا بیدار شدن ستیا وقت داشتم اما هییییییییییچ حرکت مثبتی نکردم... کلا یه وقتایی وقتای عالی و طلایی رو که برام پیش میاد مثل گِل میکوبم به دیوار...
ندا جون ایشالله که مقاله ژورنالتم درست بشه عزیزم
خوش به حالت که فک می کنی وقت اضافه هم داری کاش منم یه کم وقت میتونستم از یه جایی گیر بیارم هههههههه

میترا جونم خوشحالم که سعی خودتو می کنی حتما هم موفق خواهی شد
سلامممممممممممم

مامان ندا جون به خدا حرف دل منو زدی.منم همش هوس میکنم یه کاری دیگه انجام بدم.باور کن اگه قضیه درس خوندن نبود حالم از فکر کردن به اون کار هم به هم میخورد چه برسه به انجام دادنش ههههههههههه. اینا همه برای فرار از درس خوندنه و برای کاهش عذاب وجدان ناشی از نخوندنه.

ملیدا جون چه خبرا خواهر؟؟؟؟؟؟؟
کاشکی منم یه ذره برا وقتم ارزش قائل بودم .راستی میری سر کار گل پسرت رو کجا میذاری؟مهد؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام دوستان
من اولین باره که میام اینجا
منم دانشجوی دکترای ریاضی هستم و اوایل بهمن یعنی کمتر از 1 ماه دیگه تاریخ دفاع خوردم.دارم خودموبرای دفاع اماده میکنم.
راستش پایان نامه ام 1 ساله که اماده است وپذیرش مقاله هاموگرفتم ولی بعد از به دنیا اومدن حافظ چون خیلی ناارومه نتونستم دفاع کنم اخه دانشجوی بورسیه ای هستموباید بعد از دفاع برم سرکار.
باید ازترم بهمن کارمو رسما شروع کنم برام دعا کنید با پسرم به مشکل برنخورم.
موفق باشید همگی
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شکر خدا وروجک منم خوبه.نه من مهد نمیبرم چون خودم که خونه ام و فعلا هم کلاسا که برقرار نیست و ایام امتحاناته .خوبیه پیام نور همینه که کاری به برگه تصحیح کردن نداریم دیگه.میگن همه کارای دنیا برعکسه من تو همین وقت تنگی هوس کردم لاغر هم بشم و باشگاه میرم (قابل توجه مامان ندا جون).

مامان حافظ خان خوش اومدی عزیزم.انشاالله که موفق باشی و دفاعیه رو هم به سلامتی بگذرونی .شما هم دعا که همه بچه های این تاپیک بتونن خوب امتحانشون رو بدن.بازم به ما سر بزن خانم دکتر
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
دلارام جان سلام
من 16 واحد درس داشتم . بعد ازگذروندن درسها امتحان جامع و بعدش شروع رساله.من اخر ترم 3 جامع دادم.
نمیدونم بگم خدا نصیبتون بکنه یا نکنه!!!!!!!!
بچه ها ایشالا که همتون قبول شید اونموقع میفهمید آسونترین قسمتش همون قبول شدنشه. با بچه کوچک واقعا سخته.
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خانم دکتر ، مامان حافظ خان ، خیلی خوش اومدی به تاپیک ما
ایشالله که پایان نامتو با موفقیت دفاع می کنی و راحت میشی
و به سلامتی کارتو شروع می کنی چه خوبه مامانای موفقی مثل شما بیان به تاپیک ماو رمز موفقیتشونو به ماهم بگن