2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام... خواهش میکنم... ایشالله هممون نتیجه میگیریم
ملیدا جون من دیروز پیش پرداخت کردم امروز ساعت 2 بعد از ظهر گفت بیا بگیر... میتونی هم اینترنتی بخری ولی من خواستم از نزدیک ببینم...
راستی تو جمعه بازار همشهری بعضی ها جزوه های سنجش تکمیلی شون رو برای فروش میذارن... البته جزوه پارسال رو... میخواین فردا یه نگاه بکنین... البته اکثرا مربوط به ارشده..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تاپیک خیلی منو امیدوار کرد
دیشب همش داشتم فکر می کردم
به نظرتون منم میتونم با 2 تا بچه بخونم
البته امسال که دیگه گذشت
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
اسمم مریمه متولد 58 رشته ام حقوق سال فراغت از تحصیل 89 دو تاپسر دارم یکی 2 ساله یکی 2 ماهه
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
من بسته آموزشی سنجش و دانش رو خریدم 30 درصد تخفیف داشت برای فرهنگیان و شد 382 تومن. امروز پرداخت کردم و هفته آینده به دستم می رسه. واسه زبان از تابستون دارم کتاب لغات 504 را مطالعه می کنم. فوق العاده کتاب خوب و مفیدی هست. واسه دوستانی که زبان می خوان بخونن و دایره لغاتشون کمه توصیه می کنم اونو بخونن.
سلام من امروز رفتم جزوه های سنجش تکمیلی رو گرفتم... تلفنی بهم گفته بودن که باید کل پکیج رو بخری اما رفتم اونجا خیلی از چیزایی رو که نمیخواستم پس دادم... حدود 100 تومنش کم شد... درواقع فقط تخصصی ها رو گرفتم... زبانش 2 تا جزوه داشت یه "تافل دکتری" و یه زبان عمومی که من پسشون دادم چون خودم براش کتاب خریدم... استعداد تحصیلی هم یه جزوه داشت که پس دادم چون داشتم... یه سری دی وی دی و جزوه آموزش تست زنی و اینا هم بود که پس دادم.
خواستم ثبت نام کنم
شوهرم منصرفم کرد گفت بذار با حوصله برای سال بعد بخون
گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم
پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند
مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله
زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله
ندا.......................................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه
دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم
مریم ................ 58 ..................حقوق........................ 89................... دو تاپسر 2 ساله و 2 ماهه
مریم جان خوش اومدی به تاپیک ما
ایشالله سال بعد اشکال نداره

زیبا جون ممنون بازم بیا به ما سر بزن از بسته ای هم که خریدی راضی هستی؟

ندا جون چه خوبه که اینجوری چیزایی که لازم نداشتیو پس دادی کاش واسه منم که می خوام تلفنی سفارش بدم کم کنه
سلام به همه

راستش من هم امسال بعد 6 سال فارغ التحصیلی از فوق شرکت کردم... اما الان پشیمونم...
چون بعدا فهمیدم پژوهش محوریها پولیند...
بعلاوه دلم نمیخواد کارم رو ول کنم
بعلاوه تو رشته ای شرکت کردم که کلا 15 نفر سراسری برمیداره..

خلاصه این شد که چند روزه باز دارم با خودم کشمکش دارم که چرا هوای دکترا باز زده به سرم...

راستی ملیدا جان من هم رشته ایت هستم.. البته لیسانس. فوقم برق خوندم. دکترا هم ای تی شرکت کردم.
چون به کارم بیشتر میاد بازار کارش هم بهتره....

نظری پیشنهای چیزی هر چی باشه میشنوم. شاید تصمیم عاقلانه ای بتونم بگیرم
خدای خوبم. ممنون
ووووووووووووووووی میترا جون خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم
خوشحالم که یه هم رشته ای پیدا کردم
من لیسانسم برق بوده و ارشدم مهندسی پزشکی هههههههه

چرا فکر می کنی باید کارتو ول کنی خوب اگه هم قبول بشی هم کار هم درس شایدم من متوجه منظورت نشدم

ضمن اینکه من هم نمیدونستم که پژوهش محورا پولین تازه دارم از شما می شنوم با این حال مگه فقط دکترای پژوهشیو شرکت کردی؟ سراسری یا آزاد شرکت نکردی؟

خوشحال میشم بازم بیای و بهمون سر بزنی
ملیدا جون من هم نمیدونستم دیروز ی لیک دیدم مال دانشگاه شیراز و علافی دانشجویان بود..

http://www.phdazmoon.net/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2.html

که برای پژوهش محوری ها طلب 45 -55 میلیون شده بود...
دیگه شک کردم و تو سایتها گشتم دیدم درسته

http://phdtest.ir/1391/04/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%DB%8C/

ملیدا جان دور و برم چند نفر دیدم دکتری و کار با هم خواستن انجام بدن.. اذیتش زیاده
خصوصا استادها که گیر میدن باید همیشه دم دستمون تو آزمایشگاه و اینها باشید..

در ضمن ی دختر 2 ساله هم دارم.

نه عزیزم من آزاد شرکت نکردم. سراسری شرکت کردم اما اونهم با حجم پذیرش اون رشته که 15 نفر هست و 8 نفرش پژوهش محوری هست..

احتمال قبولی عادی بدون شهریه رو اصلا نمیدم... تازه فارغ التحصیلها خصوصا پسرا برای فرار از سربازی صف کشیدن...

خدای خوبم. ممنون
2810