2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
گیسو طلا جونم خوبی ؟ کجایی ؟ آپدیت نکردی که ؟
زیبا جون رو هم وارد لیست کن
من بعد 23 روز مرخصی تازه اومدم ببینم چکار میشه کرد
البته یه کلاس خصوصی زبان هم ثبت نام کردم با این اوصاف فعلا می چسبم به زبان ههههههه
سلام ملیدا جون.قربونت عزیزم.تو خوبی؟
آخه کسی استقبال نمیکنه.خیلی خوبه که میخوای بری زبان.خصوصی تک نفره؟استادت کی هست.

راستی رفته بودی سفر؟خوش گذشت؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام دوستان من فردا دفاع دارم برام دعا کنید بعدش برا دکترا برنامه ریزی میکنم امیدوارم با هم و همراه هم این راه را طی کنیم
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
سلام گیسو طلا جونم آره رفته بودم مسافرت اما همه چی خیلی زود تموم شد
نه کلاس خصوصیمون دو نفره است استادمونم یکی از استادای یکی از زبانکده های شهرمونه به نظر آدم پریه حالا تا چه حد ما بتونیم ازش استفاده کنیم مهمه

اولدوز جونم ایشالله که امروز با موفقیت دفاع می کنی و راحت میشی پیشاپیش بهت تبریک میگم
ایشالله موفقیتها و پله های بعدیت رو ببینیم
منم دوست دارم برا دکترا اماده شم اما قبلش باید رزومه پژوهشیمو پر کنم مقاله بنویسم با دو تا مقاله کنفرانسی تو مصاحبه ردم میکنن واسه همین تا مقاله ننویسم خوندن واسه دکترا بی فایده است
بچه ها این خبرو دیده بودین ؟ من تازه دیدم گفتم بد نیست اینجا هم بزارمش :

جزییات برگزاری آزمون زبان ملی اعلام شد

از این پس �آزمون زبان ملی� برای تعیین سطح زبان متقاضیان ورود به دوره مختلف تحصیلات تکمیلی برگزار می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور از تجمیع آزمون‌های زبان دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: از این پس �آزمون زبان ملی� برای تعیین سطح زبان متقاضیان ورود به دوره مختلف تحصیلات تکمیلی برگزار می‌شود.

دکتر ابراهیم خدایی با اعلام این خبر گفت: ثبت‌نام این آزمون شهریور و زمان برگزاری آن آذرماه تعیین شده است.

وی با اشاره به اهداف برگزاری آزمون زبان ملی، اظهار کرد: جلوگیری از برگزاری آزمون‌های پراکنده زبان از جمله تولیمو و سایر آزمون‌هایی که توسط دانشگاه‌ها و موسسات دیگر برگزار می‌شد، هدف اولیه برگزاری آزمون زبان ملی است.

وی اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل برگزاری آزمون زبان ملی، این آزمون با همکاری سازمان سنجش، سازمان امور دانشجویان و انجمن زبان ایران برگزار خواهد شد.

سرپرست سازمان سنجش تاکید کرد: با برگزاری آزمون زبان ملی دیگر دانشگاه‌ها، برای برگزاری آزمون‌های زبان جداگانه مجاز نیستند.

دکتر خدایی در خاتمه با بیان اینکه پیش از این قرار بود آزمون زبان ملی جایگزین آزمون زبان کنکور دکتری شود، گفت: این مسئله هنوز مشخص نشده است و سرانجام آزمون زبان کنکور دکتری با اعلام نتایج بازنگری آیین‌نامه آزمون دکتری در پایان شهریور ماه مشخص خواهد شد.

ولی نمیدونم شهریور که داره تموم میشه کی میخوان ثبت نام کنن ؟
ماهم که همش موش آزمایشگاهی هستیم هی بیدار میشن خوابشونو واسه ما تعریف می کنن و می خوان رو ما هم تعبیر کنن از ما که میگذره همه چی عوض میشه اهههه
Daniella جون من هم تعداد مقالاتم کمه اما می خوام که امتحانو بدم و قبول شم خیلی سخت نگیر شانسیه دیگه میبینی با مقالات کم هم قبول میشن توکل کن به خدا
لطفا هم خودتو بیشتر معرفی کن و رشته تحصیلیتو بگو تا گیسو طلا جون بتونه تو لیست واردت کنه
سلام
من ترم اول ارشدم...منم میخام بلافاصله دکترا شرکت کنم..حالا منم بازی بدین قول میدم خوب درس بخونم

الهام..متولد 63.......رشته ارشد: زبان انگلیسی...سال فارغ التحصیلی...ایشالا 93....
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
سلام دوستان

منم ارشد منابع طبیعی هستم متولد 63 و فارغ التحصیل 89 و یه دختر 9 ماهه دارم.

تو برنامه ام دکترا هست اما الان که دخترم کوچیکه بیشتر دارم رو زبان و مقالاتم کار می کنم تا برای سال بعد بتونم شرکت کنم .

شما ها مدرک زبان دارین؟ الان واسه زبان باید چه مدارکی و با چه نمره ای داشت؟
آیا موقع ثبت نام آزمون باید نمره زبان رو جدا گانه داشته باشیم؟

ممنون می شم اگه جواب بدید.

مشهدی ها. مبلمان با قیمت های ویژه. جاده شاندیز- بین ویرانی 4 و 6- نمایشگاه مبل نگین شرق.
salviaجون و الهام جونم خیلی خیلی خوش اومدین
نه عزیزم مدرک زبان از وقتی که کنکور متمرکز گذاشتن دیگه لازم نیست در واقع ضروری نیست چون تو کنکورش زبان جزو دروس امتحانیه البته اگه مدرک زبان داشته باشی هم میتونی ارائه بدی و هر نمره ای که بیشتر باشه همونه واست در نظر می گیرن
مدرکایی هم که قابل قبوله تاقل آیلتس و ام سی اچ ایی با حداقل نصف نمره از هر مدرکی
2810