2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
در حال حاضر که هممون در رشته های مختلف هستیم و هنوز هم رشته ای پیدا نکردیم (البته به جز پرمون جون و گیسو طلا که خوش شانس بودن هههه) می تونیم روی دروس زبان و استعداد برنامه ریزی کنیم
هرکی نظری و پیشنهادی داره بگه تا هرچه زودتر عملیش کنیم و شروع کنیم
من که واسه زبان می گم باید لغت و در کنارش گرامر رو بخونیم لغت رو می تونیم از کتاب 504 و گرامر رو هم از کتابهای مختلف گرامری بخونیم می تونیمم مبحثاشو با هم جلو بریم و تمرین حل کنیم
لطفا شما هم نظراتتونو بنویسین تا مچ بشیم مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام...
تینا جون خیلی خوش اومدی عزیزم
شما که یه بار قبول شدین و اینو تجربه کردین چرا این حرفو میزنین و بختتونو سیاه عنوان می کنین ؟
معلومه که سعی و پشتکار بالایی داری خانمم ایشالله که این دفعه هم قبول میشین آره سخته هم کار کنی هم بچه داری هم شوهرداری اما میشه فقط باید بخواین ایشالله که میشه عزیزم
فقط رشتتم بگو گلم تا بدونیم
سلام دوستای گلممممممممممممممممممممم

ملیدا جون شرمنده ام به خدا که دیر به دیر میام.فعلا خودت مدیر این تاپیکی عزیزم زحمتش باخودت .لیست رو هم هر کسی که جدید میاد لطفا کپی کنه و در ادامه اسم خودش رو وارد کنه.
نمیدونم چرا دخترم تب داره از دیروز تا حالا خیلی اعصابم خورده و اصلا حوصله ندارم. از یه طرف هم این دانشگاهها با این برنامه ریختناشون دیگه بدتر.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
گیسو طلا جونم اختیار دارین عزیزم
الهی چرا دخملی تب کرده ؟ لابد سرما خورده علائم دیگه ای نداره؟
ایشالله که زود خوب بشه امروز حتما ببرش دکتر تا خیالت راحت شه امیر منم 5 6 روزه که سرما خورده منم دکتر نبردمش شب و روز اول که تب کرد من با استامینوفن حلش کردم تبش قطع شد اما آبریزش بینی فقط داشت تا اینکه دیروز با گریه از خواب بیدار شد که گوشم درد می کنه فورا بردمش دکتر و آنتی بیوتیک بهش داد اگه همون اول میبردمش اینجوری نمیشد ایشالله که دخملی حالش خوب بشه و دوباره حال و حوصله قبلنو پیدا کنی گلم
در مورد لیست هم چشم ما لیستو مینوسیم اما چون پست اول که مال شماست تو صفحه اوله به نظرم آپ بشه بهتره تا همون اول که تاپیکو باز می کنیم از حال و هوای هم باخبر باشیم پس تو هم همزمان با ما آپدیتش کن ممنون

نام................سال تولد................رشته ارشد..............سال فارغ التحصیلی..............بچه

گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
سلام خانوما
من هم دوست دارم دکتر بشم. ههههههه
اما هیچی در موردش نمیدونم.
نام................سال تولد................رشته ارشد..............سال فارغ التحصیلی..............بچه

گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر 21 ماهه
پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله
مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله
ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه
الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه
ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه
زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه
الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93....
سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه
تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه
ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله
یک بار هم ای عشق من، از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئله ها را
خدا واست نگهش داره ماری جونم
من پسرم اردیبهشته 88 هست فکر کردم شاید همسن باشن اما خیلی فاصله ای باهم ندارن مشکلاتمون تقریبا یکیه ههههه

بچه ها قرار شد پیشنهاداتونم بنویسین دیگه
کسی در مورد کتاب زبان لانگمن چیزی میدونه چه جوریه ؟ چی هست مطالبش و اینکه به درد ما میخوره یا نه؟
من کاملا اول راهم بچه ها
هیچ مقاله ای ندارم
زیان مدرکی ندارم

چیکار باید بکنم؟
کارم تو اداره طوریه که میتونم تو اداره بخونم.

یک بار هم ای عشق من، از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئله ها را
2810