2777
2789
عنوان

اگه بخیه های داخلی سزارین باز بشن

84 بازدید | 12 پست

بچه ها پریشب ناجور سرفه کردم احساس کردم یه چیزی تو شکمم پاره شد و از هم باز شد خیلی نگرانم اگه بخیه ها باز بشن همون موقع اندازه گردو یا تخم مرغ پوست بار میکنه و بیرون میزنه یا طول میکشه الان که حالت عادی دارم در ضمن از سزارینم دوسال و دوماه گذشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
با سرفه ک پاره نمیشه دردش زیاده 

نمیدونم پس چرا اونجوری حس کردم یه چیزی داخل شکمم از هم باز شد شوهرم میگه حتما نفخی چیزی بوده😅دردی ندارم فقط گاهی بهش فکر میکنم و به خودم تلقین میکنم چیزی شده حس سنگینی تو اون ناحیه دارم حواسم پرت کاری میشه اصلا درد نمیکنه

با سرفه ک پاره نمیشه دردش زیاده  اونم اوایل، بخیه ای ک بخواد با سرفه باز شه بعد دوسال چجوری راه ...

آخه یه حس عجیبی داشتم الانم تو سایت دیدم یه خانمی بچه اش رو بغل کرده بعد سال بخیه سزارینش باز شده 

نه بابا مگه الکیه باز شه شاید محکم سرفه کردی شکمت تکون خورده اینجوری احساس کردی 

چی بگم والا دخترم نزدیک بود از رو چهارپایه بیفته اونو گرفتم آب دهنم پرید گلوم افتادم به سرفه شدید

چی بگم والا دخترم نزدیک بود از رو چهارپایه بیفته اونو گرفتم آب دهنم پرید گلوم افتادم به سرفه شدید

یهو تکون خوردی اینجوری شده نگران نباش 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒