2777
2789
عنوان

بهترین وکیل ملکی در تهران

1709 بازدید | 11 پست

سلام به همه دوستان

من اخیراً یه مشکل ملکی داشتم که پیش دو تا ازین وکیل که مثلا خیلی بلد بودن رفتم ولی هیچکدوم نتونستن کارم و انجام بدن. ولی رفتم پیش این وکیل که لینکشو گذاشته براتون کارمو به نحوه احسن انجام داد حتی با کمتر از مبلغ اون دوتا وکیل. لینکش اینه

روی این کلیک کنید.

برید و نظرتون رو بدید تازه مشاوره رایگان هم میده

من هم یه وکیل ملکی خوب میشناسم خدایی ‌کارش عالیه و کاملا مسلط به کار وکالت هستش خیلی وارده و بسیار دلسوز و پیگیر من ایشون رو از طریق چند نفر دیگر ‌که باهاشون کار وکالتی انجام دادند شناختم خودم یه ‌کار در زمینه ملک و یه ‌کار مالیاتی داشتم بسیار عالی هستند مرتب پیگیری می‌کردند و به من اطلاع می‌دادند هر موقع سوالی برام پیش می اومد تماس میگرفتم با صبر و حوصله جواب میدن خیلی راضی هستم هم دکتری حقوق دارند و وکیل هستند در دانشگاه هم تدریس می‌کنند آقای دکتر عسگری ۰۹۱۹۹۱۲۶۵۷۸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوب کارتون حل شد . منم یه وکیل خوب در حیطه دعاوی ملکی و کیفری کرج میشناسم انصافا وکیل منصف و پیگیریه . وکیل هادی نادری شمارشم اینه 09124977568

بیخود امیدوارت نمیکنه که فقط پول بگیره ازت 

یه وکیلی یکی از دوستای بنده معرفی کردن کارشون پرونده های ملکیه کارشون رو انجام دادن بعد چند سال به حقشون رسیدن یکم سخت وقت میده تو تهرانه. اما ادم درجه یکه اسمشونم اشتباه نکنم اقای حاتمی فر 

دوستانی که وکیل میشناسین لطفا جواب بدیدکسی مرتضی حلیمی رو میشناسه؟من پیج اینستاشو دیدم خیلی فعالهکار ...

مرمر جون رفتی پیش این وکیل چون منم سرچ کردن دیدم اسمشو

باهاش قرارداد بستی؟

اگر مشکل ملکی داشتین می تونین به گروه وکلای سحابی مراجعه کنید. به نظر من بهترین وکیل ملکی تهران ایشون هستن؛ اگر از استان البرز هم باشین توصیه می کنم مراجعه کنید 

اینم آدرس وب سایتشون 

https://sahabigroup.com/

مرمر جون رفتی پیش این وکیل چون منم سرچ کردن دیدم اسمشوباهاش قرارداد بستی؟

اره رفتم اولش مشاوره گرفتم یعنی یه لینک رزرو داشت از همونجا اقدام کردم . بعدش هم که با وکیل مرتضی حلیمی قرارداد بستیم. خیلی وکیل خوبیه خداروشکر فعلا همه چی خوب داره میره جلو