2777
2789
عنوان

بچه داشتن سخت ترین کار دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 46 پست
نمیتونم خوش باشم وقتی عشقم دلش خییییلی بچه میخواد و من نمیتونم براش ثمره زندگی بیارم ،نمیتونم وقتی د ...

من که در عمل  کم آوردم 

برام خیلی دعا کن ، باشه ؟ 

ان شاءالله  که هرکی هرچی دلش میخواد   خدا  بهش بده 

دامان شما هم سبز بشه عزیزم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کشیدم. ۵سال در آرزوی شب بیداری واسه یچه بودم. اما وقتی بچه دار شدم فهمیدم چه اشتباهی کردم که انق ...

عزیز دلم خداروشکر خوشحال شدم برات...منم غصه زیادی نمیخورم ک فقط راضیم به رضای خدا ولی تو خون ما زناست وقتی متاهل میشیم صد در صد بخوایم بچه دار هم بشیم خب و مادری و همسری رو انجامش بدیم علاقه داریم واسه همون با این همه که میگم هر چی خدا خوشش بیاد منم به همون راضیم و به غیرش نه ،خب بعضی وقتا میگم کاش منم یه روزی بتونم بچه بیارم که بشه بنده باارزش خدا و ثمره عشق الهی و قشنگ منو همسرم،چون اگه بچه بیاد پدر خوبی داره و مادرشم تو سختیاییی که بچه میده میپزه و خوبتر میشه و بچه م خوب بارمیاد ولی فعلا مریضیم رفع شه انشاءالله ۹ تا بچه میارم 

من که در عمل  کم آوردم  برام خیلی دعا کن ، باشه ؟  ان شاءالله  که هرکی هرچی دل ...

چشم محتاج دعاتم ممنون که برام دعای خوب کردی مهربون

انشالله انقدر و انقدر بوسیله سختیایی که میکشی خدا دلتو شاد کنه و زندگیتو پر عشق که نفهمی مشکلات بودن اینایی که تجربه کردی یا شکلات

عزیز دلم خداروشکر خوشحال شدم برات...منم غصه زیادی نمیخورم ک فقط راضیم به رضای خدا ولی تو خون ما زناس ...

عزیزم حتما میشه . بهت قول میدم.

من برام رویا بود مادر شدن. اما خدا به سرم منت گذاشت و حاجتمو داد. مطمئنم تو هم به زودی مادر میشی. تک تک حرفات عین حرفای اون موقع منه.

منم در تلاشم برای دومی و سومی. ۳روز دیگه هم یه عمل دارم در راستای همین تلاشم🥶

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نمیتونم خوش باشم وقتی عشقم دلش خییییلی بچه میخواد و من نمیتونم براش ثمره زندگی بیارم ،نمیتونم وقتی د ...

اول برات دعا میکنم طعم مادریو بچشی و خدا بهت ی بچه سالمو صالح بده بعدم پاداش فقط تو تربیت فرزند خودت نیس شما ی دست محبت رو سر بچه هفت پشت غریبم بکشی پاداشش بهت میرسه دوست عزیز

خودم بااینک بچه ندارم همیشه میگم بچه بقیم عین بچه خودم

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
اول برات دعا میکنم طعم مادریو بچشی و خدا بهت ی بچه سالمو صالح بده بعدم پاداش فقط تو تربیت فرزند خودت ...

خیلی ممنون برا دعات مهربون اره اون که راس میگی ولی من الان به بچه های بقیه خواهرام اینا هم نمیتونم زیاد نزدیک بشم میترسم فک کنن چون بچه ندارم اینکارو میکنم و ممکنه چشمشون بزنم چون چشم بد از با حسرت نگاه کردن میاد دیگه ولی نمیدونن که کلا اینطوری نیستم گ،دوست دارم بچه دار بشم ولی اصلا به بچه ی یکی دیگه نمیخوام و نمیتونم چشم حسرت داشته باشم هر چند قبل از اینکه زمان بارداریمم بگذره یه عالمه با بچه ها بازی میکردم ولی الان واقعا میترسم یکاری کنم که دلشون برام بسوزه و بهم یجور دیگه نگا کنن بدم میاد اینطوری

2810