2777
2789

۳۵ روز پیش که برای فیبروز ابرو رفته بودم وسوسه شدم و گفتم که بن مژه هم برام تاتو کنه.یه جای خیلی سطح بالا و معروف هم رفتم و ۳ میلیون هم بابت بن مژه پرداخت کردم

ولی چشمتون روز بد نبینه.یا چشمام به مواد بیحسی حساسیت داشت یا دلیل دیگه...از همون لحظه که کار آرایشگرم تموم شد سوزش شدید چشم و اشک ریزیم شروع شد و تا نیم ساعت بعدش که میخواستم برگردم خونه به حدی چشمام نسبت به نور حساس شده بود که به سختی خودم رو به ماشین رسوندم و (حالا بماند که چقدر شوهرم باهام دعوا کرد)حدود یک ساعت بعدش به سوزش شدید چشم و ریزش اشک، درد شدید هم شروع شد و انگار که سوزن توی تخم چشمم میزدن.چشمام رو هم دیگه از شدت سوزش و درد نمیتونستم باز کنم.زنگ زدم به آرایشگرم گفت طبیعیه خوب میشه ولی واقعا طبیعی نبود!درد بی طاقتم کرده بود.یک استامینوفن عصر خورده بودم دوباره یک ژلوفن هم شب خوردم و به سختی خوابیدم.تا دو شب همین وضع ادامه داشت و از روز سوم تقریبا تونستم چشمام رو باز کنم ولی سوزش و درد هنوز ادامه داشت و دید چشمام هم ،هم کم شده بود و هم تار شده بود و چشم چپم هم از روز سوم به شدت قرمز شده بود و انگار یک ماده ی ژله ای روی چشمم اومده بود.بعد از یک هفته که درد تموم شده بود و هنوز دیدم ضعیف و تار بود رفتم پیش چشم پزشک و گفت که اعصاب انتهای چشمت کاملا ملتهب شدن و دلیل تار شدن دید و ضعیف شدن چشمت هم همینه و گفت که صلبیه ی چشم چپت هم خونریزی کرده.

در ضمن گفت به احتمال زیاد به مواد بی حسی حساسیت دادی ولی صد در صد مشخص نیست و ممکن دلیل دیگه ای داشته باشه.و اینکه خیلی دکتر آرامبخشی بود و وقتی دید که من خیلی پشیمونم و نگرانم بهم گفت دخترم وقتی اتفاقی افتاده و کاری رو کردی دیگه فکرش رو نکن تو که نمیخواستی اینطور بشه دیگه اتفاقه و حالا هم ان شاالله تا حدود ۱۲ روز دیگه خوب میشی و دوباره برای معاینه بیا.

من دیگه  فرصت نکردم که پیشش برم . تاری دید و  ضعیفی چشمام خوب شده ولی هنوز سوزشش کاملا برطرف نشده خیلی اوقات (نه همیشه)چشمام میسوزه

انگار که خشک شده باشه.با ویتامین آ چشمی پلک و بن مژه هام رو چرب میکنم کمی بهتر میشم ولی سوزشش کاملا برطرف نمیشه

راستی چند تا قطره هم استفاده کردم که اگه کسی خواست اسمشون رو میگم

روزی که این اتفاق برام افتاده بود آرزوم بود که میتونستم بیام نی نی سایت و دنبال تجربه های مشابه بگردم ولی حتی در حد کم هم نمیتونستم چشمم رو باز کنم و شوهرم هم که بزش رفته بود سر کوه !کمکم نمیکرد

خلاصه اونروز با تمام وجود فهمیدم که چشم چه گوهری هست و ما چقدر گاهی اوقات به نعمت هایی که داریم بی توجهیم و گاهی هم چقدر بی مهابا با سلامتیمون شوخی میکنیم.

این تجربه رو نوشتم تا شاید برای کسی مفید باشه و اگر عزیزی تجربه ی مشابه داره بگه که برای سوزش چشمم چه کاری می تونم بکنم

ان شالله که بهتر بشی عزیزم

چشم خیلی حساسه واقعا 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

انقد دادگاها پرشده از ارایشگرا شکایت میکنن بگو اخه بلد نیستی چرا کارمیگنی بخاطر پول. ب من گفتن تضمینی خالتو برمیدارم خالم درحد نقطه بودا سطحی بود کرم پودر میزدم میرفت الان دوتا چال افتاده رو پیشونیم نمیره مونده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشالله که زود بطور کامل خوب شی عزیزم

فقط ب توصیه ها پزشکت گوش کن

من همیشه گفتم و میگم هرکار زیبایی کنم خط چشم و رژ لب تتو رو اصلا دوست ندارم

شاید ادم جایی میخواد بره بدون رژ و خط چشم خب نمیشه ک اونا همیشه باشن

حالا کیه قبول کنه خوشگل شدن مهمه براهمه البته خوشگلی به این چیزا نیست بنظرمن

تازه کاشت ناخن و بن مژه حرام هم هست و نمیشه باهاش غسل کرد

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا

ممنون از اینکه تجربه ات رو نوشتی.

پسر من قرنیه چشمش پاره شده بود و خیلی اذیت بود دکتر در کنار داروهاش قطره اشک چشم مصنوعی هم داده بود که خیلی خوب بود والتهابش رو کم میکرد.

با مشورت پزشک اگه خواستی مصرف کن 

انقد دادگاها پرشده از ارایشگرا شکایت میکنن بگو اخه بلد نیستی چرا کارمیگنی بخاطر پول. ب من گفتن تضمین ...

اینجور کارها رو متخصص پوست یا جراح عمومی باید انجام بده حتتتتما

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید