2777
2789
عنوان

خدا لعنتت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 69 پست
نه مامان پسملی من خودم بودم نمیگذشتم
خدا واقعا صبرتون بده
ولی نفرین هم نکن حالتون بهتر بشه خودتون پشیمون میشید از نفرین
انشالله خدا به همه داغدارا صبر بده
امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاهی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دوستان چقدر سین جیم می کنین ... چقدر قضاوت می کنین .. ایشون پسر عمشو اندازه داداشش دوس داشته الانم دلش پره ... شما اگه نمی تونید دلداری بدید حداقل زخم نزنید سوال نکنید و تایپیک رو رهاکنید ... اخه چه اصراری دارید بگید همه بل کلاسید و میدونید چی خوبه چی بد ... یادمه تایپیک سمی که همسرش فوت شده بود هم اولش همه اومدن گفتن دروغ نگو سرکاریم .. برو بابا .. اگه حالت بد بود اینجا نبودی ... بسه دیگه ... اگه واقعا نمیخواید ایشونو دلداری ندید ولی اذیتشم نکنید ... خودتونو جای ایشون بزارید
ناموساااااااا بخوابید ... نیچه
نوشین جان مبحثتون هم عاقلانه است هم خدا پسندانه بهش ادامه بدید معمولا کسی که داغداره مویه میکنهو دیگران با به تصویر کشیدن صحنه ی کربلا و یاد اوریه اخرت و فاتحه خوندن داغدار رو از فضا دور میکنن
خدا صبرت بده خانوم،جه شب و روزایی دارن خونوادهاشون،من هم عزای جوون إز دست داده دیدم،هم عزای تصادفات شدید،فشار و مصیبتش برای اطرافیانشون غیرقابل وصفه،خداوند خودش کمکشون باشه.
ناگهان دلت میگیرد.................""از فاصله ی بین آنچه میخواستی و آنچه که هستی""....................
وای چقد نصیحت میکنید ادم وقتی عزیزشو بخاطر خریت یکی دبگه از دست بده نفرین میکنه اره از حرصش نفرین میکنه فحش میده گریه میکنه حودشو ب درو دیوار میکوبه همه مث شما تحملشون زیاد نیس یه عده از کوره در میرن منم بودم نفرین میکردم
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
تو نیشابور عزیزم سوار تاکسی میشی درمورد همین صحبت تو مغازه ها میری میگن خبر دارین.... نمیدونن که عزیز دلمون بود تک پسر عمم بود دیشب ابجیش میگفت حمید ما سرماییه تو سرد خونه پتو دارن عمم ساندویچشو ورداشته بود میگفت بچم از سحر هیچی نخورده بذارین برم سانویچشو بدم داغونن هر کی میومد خونشون میگفتم بگین دروغه فقط بگین دروغه
خدایا اولیو که دادی ب مرحمت دومی رو هم بده دیگه😍😍😍😍😍😍
5 ماه ازمن بزرگتر بود همیشه میگفتم هم سنیم میگفت برووو من اذت بزرگترم الان میگم حمید غلط کرد تو بزرگتری تو اقایی ولی ترو خدا ترو ارواح خاک بابابزرگ برگرد نمیشه الان یکی بیاد بگه اون پسره حمید نبوده حمید رفته جایی الان میاد نمیشه خداااا حکمتت کجاست خدا چرا رحم نمیکنییی این سومین نفره داری میبریش خداااا بسه به خدا طاقت نداریم. دلم داره میترکه
خدایا اولیو که دادی ب مرحمت دومی رو هم بده دیگه😍😍😍😍😍😍
گریه ام گرفت عزیزم ... خدا بهتون صبر بده
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱