2777
2789
من تازه ۱۸ سالمه خیلی سنم کنه واسه ازدواج ولی اینکه خودم کارام و انجام بدم و بیشتر دوست دارم کلا یکی ...

اتفاقا من بمیرم تنها نمیرم یع جوری تحساس تنهایی میکنم بدم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگه هدفت مشخص باشه باعث میشه پاشی براش بجنگی تو واقعا نمیخوای درس بخونی شاید البته بعضی روزا آ ...

ن که نخونم میخونم اتفاقا ولی اون جوری که لازمه و باید بخونم نمیخونم 

چه جوری بگم طبق چیزی که بهش علاقه دارم درس نمیخونم اونی که حس میکنم میارم و واسش میخونم

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
ن که نخونم میخونم اتفاقا ولی اون جوری که لازمه و باید بخونم نمیخونم  چه جوری بگم طبق چیزی که ب ...

متوجهم 

ببین کنکور اینطوریه که تو هرچقدر بخونی بازم انگار کمه واقعنم همینه خیلی دوران سختیه ایشالا هممون تهش به چیزی که میخوایم برسیم و تمام شه این کوفتی

متوجهم  ببین کنکور اینطوریه که تو هرچقدر بخونی بازم انگار کمه واقعنم همینه خیلی دوران سختیه ای ...

امیدوارم 

ولی نهایی خیلی مهمتر از کنکوره من بیشتر از اینکه تستی بخونم واسه نهایی میخونم

کاش بر میگشتم دهم که به جای تجربی میرفتم ریاضی

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(