2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا سینگل خوب نیست همش نگاه بقبه میکنم حسرت میخورم راحت نمیتونم برم بیرون ب کارام برسم بقیه میبینم ...

میفهمم ولی تا وقتی کسی باب میلم نباشه ازدواج نمیکنم و متاسفانه کسی هم باب میلم نیست

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
منممممم کنکور دارم اما حس درس خوندن ندارمممم دارم روانی میشم😂

وی فاز ما کنکوریا چیه میدونیم بعد کنکور باید از رتبمون خجالت بکشیم عذاب وجدانم داریم بازم درس نمیخونیم😐😐

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
اصلا سینگل خوب نیست همش نگاه بقبه میکنم حسرت میخورم راحت نمیتونم برم بیرون ب کارام برسم بقیه میبینم ...

عزیزم موقعیت های بهتری برات پیش میاد بعد بهشون جدی فکر کن

حسرت نخور چرا حسرت بخوری هر جوری هست زندگیتو عالی بگذرون

میفهمم ولی تا وقتی کسی باب میلم نباشه ازدواج نمیکنم و متاسفانه کسی هم باب میلم نیست

منم کلا نظرم اول نخواستن بعدش کسی هم‌پیشنهاد میدن بابا دلم نیست ادم ایده ال از کجا حالا پیدا کنم

من تازه ۱۸ سالمه خیلی سنم کنه واسه ازدواج ولی اینکه خودم کارام و انجام بدم و بیشتر دوست دارم کلا یکی باهام باشه اذیت میشم حتی بیمارستان و دندونپزشکی و اینجور جاها دوست دارم خودم تنها برم 

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

قربونت برم من ایشاا.. به زودی ازدواج کنی به نیتت یه تسبیح صلوات میدم