2777
2789

دوستان الان 15روز که پریودیم تاخیر داشته روز6موعدم ازمایش بتا دادم منفی بود... روز8موعد سونو انجام دادم گفتن همه چیزم نرمال و هیچ مشکلی ندارم و باردار نیستم فقط از شرح حالی ک تو سونو مشاهده شده دکترم گفت سونوت مشکوک به بارداری هست و ازمایش بتا بده بازم... منم به جای تکرار ازمایش بیبی چک زدم ک منفی بود... البته هر چی گرمی بود خوردم ک پریود بشم اخه چون ازمایش و بیبی چکم منفی بود گفتم باردار نیستم... ولی تا الان پریود نشدم... 12سال منتظر خبر بارداریم هستم ولی خسته شدم هر چی بیبی چک میزنم و منفی در میاد... ممکنه بعد از15روز ازمایش مثبت بشه؟ 

کسی که انقدمنتظره زرتی گرمی نمیخوره یه آزمایش بده دوباره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسی که انقدمنتظره زرتی گرمی نمیخوره یه آزمایش بده دوباره

فک میکنید واسم سهله هی امیدم نا امید میشه ازمایش و سونو و بیبی چک همه منفی میزدن... به نظرتون باید چ کار کنم... ولی چون تا الانم پریود نشدم بازم امیدوار شدم 

تنبلی تخمدان داری ؟

ن ندارم فقط اندومتریوز خفیف داشتم ک پریودیهام سر موقع بودن و سیکلم28روزه اس... از موقعی ک اصلاح یبک انجام دادم هی جلو جلو پریود میشدم... ولی این ماه تاخیر پریودی داشتم... ک با بیبی چک و ازمایش و سونو مشخص شد ک باردار نیستم

فک میکنید واسم سهله هی امیدم نا امید میشه ازمایش و سونو و بیبی چک همه منفی میزدن... به نظرتون باید چ ...

دقیقاهمون ماهی که آدم انتظارنداره باردارمیشه ایشاله شمام مادرشدی وخبرنداری 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
فک میکنید واسم سهله هی امیدم نا امید میشه ازمایش و سونو و بیبی چک همه منفی میزدن... به نظرتون باید چ ...

عزیزم امیدتواز دست نده،وقتی سونو مشکوک شده،لابد یچی هست،شاید لقاح دیر صورت گرفته حتما آزمایش بده

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰