2777
2789
عنوان

اونایی که بچه ۵ ساله داریننن

29 بازدید | 15 پست

چه کلاسایی میبرین؟

خواهرم ۵ ونیم سالشه کلاس زبان و کلاس شنا براش مناسبه ؟ پیش دبستانی هم میره 

زبان و ما توفامیلمون بعضیا از ۷ ماهگی برا بچه هاشون شروع کردن  ۵ سالگی دیره؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش دبستانی می‌ره 

زبان یاد داره میگیره غیرمستقیم 

کاراته هم داره می‌ره 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چه خبره😑😑😑😑چراخانواده هاعقده هاشونوخالی میکنن سربچه ها

نمیدونم والا برا منم عجیبه از ۶  ۷ ماهگی برا بچه ها پکیج دوزبانگی میزاشتن ولی خواهر من که ارتباط نگرفت و علاقه نشون نداد اون موقع ولی الان دوست داره 

از۷ماهگی مگه رباته بذارید بچگی کنه من۴تاالان هیچی نذاشتم تا فقط بازی کنه الان میخوام بذارمش پیش و ژ ...

ماهم تا الان نزاشتیم چون دوست نداشت ولی الان میگه میخوام همه ی زبانهای دنیارو بلد باشم😂😅

۷ماهگی؟؟؟؟؟ عجب  بعد فکر میکنن چقدرم لاکچری ان و پدر و مادر خوبی هم هستن!!!!!

بخدا من فکر میکردم ما خیلی کم کاری کردیم 😑

بخدا من فکر میکردم ما خیلی کم کاری کردیم 😑

ببین من زنداییم بچه رواز۴سالگی بردانواع اقسام کلاس الان بچه ۱۴سالشه چن وقت پیش گفت به شدت پشیمونم چرانذاشتم بچم بچگی کنه عروسک بازی کنه الان دخترشم اعتراض میکنه چرامنوعین ربات فرستادی این کلاس اون کلاس مثلاچی بشم 

آموزش مستقیم زیر سن شش سال در بسیاری از کشورها و البته درمهد های کاربلد ایران هم ممنوع. هرنوع آموزش در کودکان قبل از سن مدرسه باید کاملا غیرمستقیم و در دل بازی باشه.

واقعا چه فکری میکنید که بچه کوچیک را از این کلاس به اون کلاس میفرستید. بعدا از آموزش و مدرسه زده میشه