2777
2789
ارع...ن پرونده تشکیل دادم قبول کردن همه سنوها وازمایشاتو بدون آمینوچون ازوقت سقط گذشته بودتاییدنکرد. ...

انشالله که سالمه غربالگری سی درصد خطا داره برای ارامش خودت که مطمین بشی سالمه تا اخر بارداری عذاب نکشی برو یه دکتر بگو برات سلفری بنویسه من خودم این شرایط رو گذروندم میفهمم چقدر داری عذاب میکشی خدا بهت کمک کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
انشالله که سالمه غربالگری سی درصد خطا داره برای ارامش خودت که مطمین بشی سالمه تا اخر بارداری عذاب نک ...

ازشماچی بودمشکلش واقعادارم روزای بدی رومیگزرونم همش باخودم میگم ینی نمیتونم برا بچه ام خریدکنم دیگه 😔

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=317694407]ازشماچی بودمشکلش واقعادارم روزای بدی رومیگزرونم همش باخودم میگم ینی نمیتونم برا بچه ام خریدکنم دیگه ...[/QUOTEمیدونی یاد چی افتادم؟؟؟یه خانمی بعد از ۲۰سال ناباروری میرن با شوهرش کربلا زیارت تا میرسن شوهرش اول بار می‌ره حرم حضرت ابوالفضل و دعا می‌کنه ک بچه دار بشه بعد ک برمی‌گردن ی مدت میگذره خانمش مریض میشه تو آزمایش ها میفهمن بارداره بعد ک برا سونوگرافی میرن دکتر میگه ک بچه های شما دو قلو هستن ولی متاسفانه هر دو از آرنج ب پایین و ندارن یعنی دست شون ناقص بوده و گفتن ک میتونید چون ناقص هستن سقط کنی شوهره میگه ک من رفتم حرم حضرت ابوالفضل گفتم ب من بچه بده من نگفتم سالم یا ناسالم من فقط بچه خواستم حالا هم این بچه ها رو از بین نمی‌برم میگذره و ی مدت بعد ک بچه ها بزرگ میشن برای زایمان می بینن ک دوتا بچه جلو بودن و دست هاشون رو ب عقب بوده و ی بچه ی دیگه یعنی قل سوم پشت سر اون دوتا قایم شده بود و هر سه تا بچه سالم بودن و اون آقا می‌گفت ک دکترا ب ما گفتن این بچه ها دست ندارن من چون بچه هامو سقط نکردم حضرت ابوالفضل سومی رو ب من هدیه داد امیدوارم هم شما یه راه خیری پیش پات قرار بگیره

بحق حضرت علی بچت سالم باشه  ببین عزیزم الان نگرانی گوش بده برو یه ازمایشگاه خصوصی بگو سلفری میخام انجام بدم ازت خون میگیرن ۵ تاشیشه دوهفته یا یک هفته بعدم جوابش میاد حدودن ۴۵۰۰  ۵تومنه بعدش حتما به دکترت بگو الکو قلب جنین بنویسه برات اینم ۱ میلیون و عزیزم به دکتر بگو سونو۳ بعدی برات انجام بده ان شاءالله  همه جواباشون سالمن ولی حتمااا تا دیر نشده این ۳ تا کارو انجام بده دکتر گفت نه بگو شما اکو یونورو بنویس خودتم برو سلفری بده نگران نباش تولک بخدا

[QUOTE=317694407]ازشماچی بودمشکلش واقعادارم روزای بدی رومیگزرونم همش باخودم میگم ینی نمیتونم برا بچه ...

خداکنه🥺خیلی منتظرمعجزه الله جان هسم 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ازشماچی بودمشکلش واقعادارم روزای بدی رومیگزرونم همش باخودم میگم ینی نمیتونم برا بچه ام خریدکنم دیگه ...

یه کروموزوم مشکل داشت باعث مشکل قلبی شده بود به من دوتا غربالگری گفتن سالمه سونوی ۳۰ هفته گفت مشکل داره تا پایان بارداری جون دادم از ناراحتی همه موهام سفید شد خیلی سخت بود خیلی بعد دو هفته فوت کرد بعدش دوباره باردار شدم بچه دومم سالمه ولی هنوز اثرات اون مشکل باهامه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
یه کروموزوم مشکل داشت باعث مشکل قلبی شده بود به من دوتا غربالگری گفتن سالمه سونوی ۳۰ هفته گفت مشکل د ...

از چند هفتگی متوجه شدید یکی از کروموزوماش مشکل داشت??

من غربالگریم سالمه شوهرم مثل پدرش کروموزومش معکوسه برام امینو نوشتن ولی همه گفتن انجام نده

چون پدرشوهرم7 بچه سالم داره

منم یه دخترسالم دارم فقط دوبار سقط داشتم

الان موندم واقعا چیکار کنم

میترسم برای این بچه در هفته های اتی مشکلی پیش بیاد

از چند هفتگی متوجه شدید یکی از کروموزوماش مشکل داشت??  من غربالگریم سالمه شوهرم مثل پدرش کرومو ...

تو بارداری هفته سی ام متوجه شدن آب جنین چند برابر شده و گفتن احتمالا چون بچه مشکل داره نمیتونه آب رو بخوره برای همین مدام اون مایع زیادتر میشد دیگه متولد شد دیدیم مشکل قلبی شدیدی داره و چندتا مشکل دیگه ازمایش گرفتن ژن مشکل دارشو پیدا کردن ماهم خودمون آزمایش دادیم که سالم بودیم اصلا امینوسنتز چیز ترسناکی نیست من برای بچه دومم خیلی راحت آزمایش دادم همون ژن معیوب رو بررسی کردن به جاش تا آخر بارداری ذره ای استرس سلامتیشو نداشتم 

تو بارداری هفته سی ام متوجه شدن آب جنین چند برابر شده و گفتن احتمالا چون بچه مشکل داره نمیتونه ...

دوتا دکتر نظرشون این بود که جنین سالمه واگر ژنش مثل پدرش باشه باز سالمه وقابل سقط نیست

ودکتر گفت برای مطمعن شدن از سالم بودنش دراینده همون اکوی قلب وهمینچین ازمایشاتی انجام بدید

من دخترمو ک باردار شدم اصلا نمیدونستم که شوهرهم یکی از کروموزوماش مشکل داره

دوتا سقطی ک تو هفته های پایین داشتم فهمیدم

بعد شما اولین بارداریتون بوده?در طول ازمایشاتی م انجام میدادید به چیزی مشکوک نبودن?

نمیفهمم چرا باید دراخر متوجه قلب بچه مشکل داره اینطور هم شمااذیت شدید هم اون بچه😔

وسوال اخررشما چندسالتونه??

دوتا دکتر نظرشون این بود که جنین سالمه واگر ژنش مثل پدرش باشه باز سالمه وقابل سقط نیست ودکتر گفت بر ...

بله بارداری اولم بود ازمایشاتم همه خوب بود سونوهامم همینطور کاملا بدون مشکل، فقط منو اکوی قلب نفرستاده بودن اون موقع مرسوم نبود و اصلا من نمی‌دونستم از جنین هم میشه اکوی قلب گرفت حتی سی هفته هم نفهمیده بودن قلبش مشکل داره  حدسشون مشکلات کلیه و مثانه بود که من حتی ام آر آی جنین هم انجام دادم هزاران سونو رفتم کسی ذره ای به قلبش مشکوک نبود بعد تولد متوجه شدن 

برای بارداری دومم هم اکو هم امینوسنتز انجام دادم

بله بارداری اولم بود ازمایشاتم همه خوب بود سونوهامم همینطور کاملا بدون مشکل، فقط منو اکوی قلب نفرستا ...

بمیرم شما هم خیلی سختی کشیدی

ولی خوشحالم خدا دامنتون دوباره سبز کرد برای منم دعا کنید

بمیرم شما هم خیلی سختی کشیدی ولی خوشحالم خدا دامنتون دوباره سبز کرد برای منم دعا کنید

خدا نکنه عزیزم ممنون انشاالله که بچه های سالم خواهید داشت و بارداری بدون دغدغه در آرامش 

من ایرانشهرم...ولی اومدم کرمان دکترگفت کوادمارکرریسک خورده تریوموزی ۱۸بی فاییدع هس اینکارا امینو سلف ...

عزیزم منم سال ۹۸ همچین اتفاقی برام افتاد تنها کسی کمکم کرد سونوگرافی دکتر محمودی بود فوق العاده دقیقه و دکتر فاطمه میرزایی و سکینه ابراهیمی رو بهت پیشنهاد میدم اینا کرمانن

عزیزم منم سال ۹۸ همچین اتفاقی برام افتاد تنها کسی کمکم کرد سونوگرافی دکتر محمودی بود فوق العاده دقیق ...

منم پیش فاطمه میرزایی رفتم.سنوکرد گف کیست پشت گردن داره.بش گفتم برام آمینوبگیر یااکوقلب گف بی فاییده هس بروسقط اصلانزاشت من حرف بزنم گف هرچی سریع بروپزشک قانونی😔

منم پیش فاطمه میرزایی رفتم.سنوکرد گف کیست پشت گردن داره.بش گفتم برام آمینوبگیر یااکوقلب گف بی فاییده ...

اره به منم همینو گف مهلت حرف زدن نداد سنوگرتفی محمودی تو جهاد عالیه یه امتحانی پیش اونم بکن