2777
2789
عنوان

سلبریتی محبوب و منفور

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 75 پست
دقیقا من میخواستم بگم چقدر از این مرد خوشم میاد 😐😐😐

🤢😂

خیلللی خیلللی بااستعداده اصلا مخصوصا مجریگریش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منفورترین خواننده و بازیگر  شاهین نجفی محمدرضا شریفی اونم بخاطر شخصیت کثیفش بهترین شادمهر ب ...

یه سوال

من از شریفی نیا خیلی نمیدونم

یعنی نمیدونم چرا منفوره 

میشه توضیح بدین

خواننده منفور: پوتک : صدا شتر میده/ دنیا دادرسان: خیلی ادا داره و صداش خوب نی با آهنگسازیه خوب قابل تحمله.

خواننده محبوب: معین، امید، امین حبیبی(نتونستم یکیشونو بگم😁اون دوتا اولی صداشون عالیه، امین حبیبیم احساس). / لیلا فروهر

بازیگر منفور: _

بازیگر محبوب: امین حیایی(هر نقشی رو خوب بازی میکنه)/ الناز شاکردوست(قبلا دوسش نداشتم اما الان ازش خوشم میاد بازیش خوب شده)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم توهین نکردم که نظر خودمو گفتم بدون هیچ اهانتی

منم کُلی گفتم

واسه همه منفورایی ک نظر میدیم منظورمه

وگرنه نظرت محترمه

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
بیشتر ببینید

خواننده منفور ..پوتک *دروغ زیاد میگه سر سوپرایزش که دیر اومد واقعا قاط زدم

ویلسون *اسکل

خواننده محبوب پیشرو *مردمی و شایع*عشقه دل

بازیگر منفور گلزار عه چیز ببخشید این اصلا بازیگر نیست 

بازیگر مهران مدیری *نابغه 

هوتن شکیبا *به معنای واقعی بازیگررر

خواننده منفور: پوپک : صدا شتر میده/ دنیا دادرسان: خیلی ادا داره و صداش خوب نی با آهنگسازیه خوب قابل ...

پوپک کیه ؟ پوتکو میگی 

صدا شتر میده 🤣🤣🤣

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
یه سوال من از شریفی نیا خیلی نمیدونم یعنی نمیدونم چرا منفوره  میشه توضیح بدین

دست پشت پرده داره

زن بازه

نخود هرآشی و خودش رو بالا میدونه

بازی قوی نداره اما شاخ بازی درمیاره اونم بخاطر👐پشت پرده ش