بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
۳ تا اسم با نظر هم انتخاب کنین قرعه کنین هر کدوم شد که دعوا نشه احترام پدر دختری هم حفظ بشه
والا اخه دخترم چند ماهه با این اسم صداش میکنه من همه اش به همسرم میگفتم اگه اسمی مد نظرته بگو .بعد که ما انتخاب کردیم نگی فلان همه اش میگفت دارم فکر میکنم اللن که ماه هشت هستم میگه آریا. دخترم خورد تو ذوقش حالا باز باید رو شون کار کنم یکی کوتاه بیاد
دختر من ۳سالش بود دختر دومم دنیا اومد گیر داده بود سپینود ولی من نظرم چیز دیگه بود بهش گفتم سپینود ت ...
😂😂نه دیگه این کلکو سر جنسیت زدیم بهش دیگه قول نمیخوره .همه اش میگفت خواهر میخوام وقتی فهمیدیم پسره گفتیم دکتر گفت خواهر تموم شده فعلا داداش داریم تا مدتها دپرس بود .الان همه اش میگه بعد این برام خواهر بیار