2777
2789
عنوان

دخترمو همسرم سر انتخاب اسم نینی افتادن به جنگ و دعوا 😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگوترکیبی بزاریم اول هراسم رو

آراد بزاریم😍🥰

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
۳ تا اسم با نظر هم انتخاب کنین قرعه کنین هر کدوم شد که دعوا نشه احترام پدر دختری هم حفظ بشه 

والا اخه دخترم چند ماهه با این اسم صداش میکنه من همه اش به همسرم میگفتم اگه اسمی مد نظرته بگو .بعد که ما انتخاب کردیم نگی فلان همه اش میگفت دارم فکر میکنم اللن که ماه هشت هستم میگه آریا. دخترم خورد تو ذوقش حالا باز باید رو شون کار کنم یکی کوتاه بیاد

باید فکر کنم🤔
جفتشون قشنگن میشه بپرسم اسم دخترتون چیه؟ 

والا منم هردو اسمو دوست دارم.ببخشید اسم دخترمو نمیگم چون یه کم کمیابه محض احتیاط .ولی اخرش به آ ختم میشه همسرم هم میگه آریا باشه که اونم آخرش آ باشه

باید فکر کنم🤔
نظرسنجی کن یا از چند نفر دیگ هم یارکشی کنن هرکدوم رای بیشتر گرفت اون رو بزارن

نه بابا بقیه رو قاطی نمیکنم.هرکس یه ایرادی میزاره کلا منصرف میکنن از هر اسمی

باید فکر کنم🤔
دختر من ۳سالش بود دختر دومم دنیا اومد گیر داده بود سپینود ولی من نظرم چیز دیگه بود بهش گفتم سپینود ت ...

😂😂نه دیگه این کلکو سر جنسیت زدیم بهش دیگه قول نمیخوره .همه اش میگفت خواهر میخوام وقتی فهمیدیم پسره گفتیم دکتر گفت خواهر تموم شده فعلا داداش داریم تا مدتها دپرس بود .الان همه اش میگه بعد این برام خواهر بیار 

باید فکر کنم🤔