2777
2789

امسال دخترم اوله پاره شدم سر مشق هاش بخدا یکماهه میره من پیر شدم  میخوام سال دیگه بنویسمش بدون کیفرکه مشق هاشو مدرسه بنویسه  ممنون میشم راهنماییم کنید  اینکه واقعا مشق نمیدن؟؟؟خوبن؟؟؟

چه ربطی داشت خوب تو دستش میگیره میاد

یه سرچ بزن مدرسه بدون کیف متوجه میشی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونه چیه اصلا ؟؟؟؟مدرسه بدون کیف یعنی مشق تو مدرسه مینویسن میان😒😒😒منظور که خود کیف نیستش که باه ...

😒خو حالا بچت مشقاش نمی‌نویسه سر من خالیش نکن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
😂😂😂نه اخه ندونسته نباید نظر داد

اینطور که از تعداد پستا معلومه خیلیا نمیدونن!

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میدونه چیه اصلا ؟؟؟؟مدرسه بدون کیف یعنی مشق تو مدرسه مینویسن میان😒😒😒منظور که خود کیف نیستش که باه ...

اصطلاح درستش اینه مدارس افتر اسکول دارن(بعد مدرسه درس مینویسن میان خونه)

after school

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐