2777
2789
عنوان

چسبندگی لابیا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 52 پست
سلام عزیزمانروز روز هفتم و تقریبا داره باز میشهبالاش که کانلا باز شده یکم پایینش مونده

خداروشکر خداروشکر. اونم فردا پس فردا باز میشه. فقط بعدش تا یکی دوماه موقع پوشک کردن حتما کردم آ د بزن ک دوباره نچسبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خداروشکر. اونم فردا پس فردا باز میشه. فقط بعدش تا یکی دوماه موقع پوشک کردن حتما کردم آ د بز ...

میگم نکنه پایینش باز نشه😭

من بازم استرس گرفتم الان 

میگم اگه دوهفته بشه زمان پماد زدنم خیلی عوارض داره؟؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
میگم نکنه پایینش باز نشه😭من بازم استرس گرفتم الان میگم اگه دوهفته بشه زمان پماد زدنم خیلی عوارض دار ...

دختر من از قسمت دهانه ی واژنش بسته بود. باز میشه چرا نشه. تازه من پماد ایرانی زده بودم. شما که خارجی خریدی قطعا باز میشه فردا پس فردا

دختر من از قسمت دهانه ی واژنش بسته بود. باز میشه چرا نشه. تازه من پماد ایرانی زده بودم. شما که خارجی ...

دختر شماام پوستش بلند شده بود انگار 

امروز میگفت میسوزه مامان😭😭😭😭😭

من هرروز انگار دارم میمیرم برای دخترم😭😭😭😭😭

اخه دکتر به من گفت روزی دو یا سه بار بزن براش من از ترسم دوبار در روز میزنم یبار صب یبار شب😭😭😭😭ف ...

کم میزنی. دکتر به من گفت ۶ ساعت یبار بزن که میشد ۴ بار در روز

دختر شماام پوستش بلند شده بود انگار امروز میگفت میسوزه مامان😭😭😭😭😭من هرروز انگار دارم میمیرم برا ...

خیلی سخته واقعا آدم دلش کباب میشه ولی دیگه تحمل کن وگرنه بعدا بزرگ شدنی باید بره عمل کنه. اون دیگه مکافاته.

دختر شماام پوستش بلند شده بود انگار امروز میگفت میسوزه مامان😭😭😭😭😭من هرروز انگار دارم میمیرم برا ...

همراه با ویتامین آ د بزن که احساس سوختی بهش دست نده سوزش بگیره.

من ۶ روز زدم

همراه با ویتامین آ د بزن که احساس سوختی بهش دست نده سوزش بگیره.من ۶ روز زدم

دارم از بین میرم

پس چرا خوب نمیشه😭😭

چرا باز نمیشه 

خدا منو بکشه الهی😭😭😭

اگه عوارض داشته باشه من چه خاکی بریزم تو سرم😭😭😭😭

دارم از بین میرمپس چرا خوب نمیشه😭😭چرا باز نمیشه خدا منو بکشه الهی😭😭😭اگه عوارض داشته باشه من چه ...

ببین هیچ عوارضی نداره. تابحال کسی نگفته بچش دچار عوارض شده. نگران نبااااااش

دارم از بین میرمپس چرا خوب نمیشه😭😭چرا باز نمیشه خدا منو بکشه الهی😭😭😭اگه عوارض داشته باشه من چه ...

بخدا فردا میخاد باز شه.

چند وقت لابیاشو یبار چک میکردی ؟

خالم ب من میگفتا که دخترا چسبندگی میگیرنا. منه احمقم فکر میکردم چسبندگی بگیره که دیده میشه راحت.

تو یکسالگیش ک یه پستی تو اینستاگرام یه دکتره گذاشته بود در رابطه با چسبندگی میگفت حتما هر ماه چک کنید. گفتم ببینم دختر من نداره که. پاشو باز کردم دیدم یا پیغمبر دهانه واژنش بستس. دنیا رو سرم آوار شد. فرداش بردم دکتر اولش خیلی دستپاچه بودم. ولی بعدا فهمیدم خیلی مشکل عادی ای بوده

بخدا فردا میخاد باز شه.چند وقت لابیاشو یبار چک میکردی ؟

نمیدونم اصلا همیشه میترسیدم زیاد دستکاریش کنم 

خاک بر سرم بس که مادر بی عرضه ایم

😭😭😭😭پیر شدم