2777
2789
عنوان

چسبندگی لابیا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 52 پست
الهی که خدا خیرت بده انشالله همیشه تنتون سالم باشه به خدا خیلبیییییی نگرانم دارم دق میکنم اخه من اصل ...

ببین اصلا دلیل خاصی نداره که. چون بچن پوستشون قابلیت ترممیم جوش خوردن چسبندگی بالایی داره. دختر من . دختر خالم . دختر مستاجرمون هم اینطور بودن. عادیه بخدا.

هرجا که دیدی چسبیده کرم بزن روش. کرمو بزار لای لابیاش. کل ناحیه ای که چسبیده رو کرم بزن. از همین امروز شروع کن. کرمشم یکم سخت پیدا میشه نمیدونم چرا. بگرد پیدا کن حتما.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه تند تند انلاین بشی یکم راهنماییم کنی دارم سکته میکنم😭😭

ببین نگران نبااااش هیچی نیست والاااا. مرتب هر ۶ ساعت کرم بزنی باز میشه. اگه بردی دکتر گفت باید عمل بشه توجه نکن بیا یه ۷ ۸ روزی کرم بزن باز نشد میبری باز دکتر میبینه.که ۹۹ درصد باز میشن.

نه دختر من دلدرد نداشت. 

ببین نگران نبااااش هیچی نیست والاااا. مرتب هر ۶ ساعت کرم بزنی باز میشه. اگه بردی دکتر گفت باید عمل ب ...

دیروز بروم دکتر 

پمادشو هم با بدبختی خارجیشو پیدا کردم از دیشب دارم میزنم 

دختر من یه وقتایی دلدردم میگیره😭😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
دختر من جیش به سختی میکنه😭😭وقتی جیش داره مثل مار میپیچه به خودش😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرم براش حتما عفونت ادراری داره . آزمایششو نمیدونم چطور گرفتن که گفتن عفونت نداره. آب و مایعات بهش زیاد بده تا مثانشو بشوره ببره

الهی بمیرم براش حتما عفونت ادراری داره . آزمایششو نمیدونم چطور گرفتن که گفتن عفونت نداره. آب و مایعا ...

ازمایش ادرار پریروز داد گفت اصلاااااااا عفونت نداره 

اما دیروز دکتر گفت چسبندگیش داشته جلوی ادرارش و میگرفته😭😭😭

عزیزم قبل از زدن پماد شما میشستی دخترتو؟؟

من از دیروز دارم میزنم یکم قرمز شده ها عیب نداره؟؟

الهی براش بمیرم من،😭😭قلبم اتیش میگیره😭😭

عزیزم قبل از زدن پماد شما میشستی دخترتو؟؟من از دیروز دارم میزنم یکم قرمز شده ها عیب نداره؟؟الهی براش ...

آره یکم شامپو بدن کودک میزدم رو دستم با اون میشستمش‌. بعد که خشک میشد کرمو میزدم.

هیچ عیبی نداره کرم اصلا براشون سوزش اینا نمیاره که. غصه نخور دختر

ازمایش ادرار پریروز داد گفت اصلاااااااا عفونت نداره اما دیروز دکتر گفت چسبندگیش داشته جلوی ادرارش و ...

آره همونه پس گفتم جلو مجرای ادرارش گرفته بوده. یکی دو روزه خوب میشه هیچ جای نگرانی نیست

آره همونه پس گفتم جلو مجرای ادرارش گرفته بوده. یکی دو روزه خوب میشه هیچ جای نگرانی نیست

یه خانوم دیشب تو سایت گفت من پماد و زدم سینه دخترم بزرگ شد 

از اون ثانیه من تو مرگم😭😭😭

امروز روز سوم اما هیچ تغییری نکرده چرا باز نمیشه😭😭

یه خانوم دیشب تو سایت گفت من پماد و زدم سینه دخترم بزرگ شد از اون ثانیه من تو مرگم😭😭😭امروز روز سو ...

ببین دختر من روز ۶ ام یهویی باز شد . بعدشم نه بزرگ شدن سینه ی بچه حتی اگه اتفاق هم بیفته بعده یه مدت برمیگرده. دلیلش اینه که پماد یهو هورمون استروژن رو میبره بالا . خب استروژنم هورمون زنانگیه دیگه روی سینه اینا تاثیر داره. ولی بعد از قطع پماد میزان هورمون ها باز میان پایین اندازه ی سینه برمیگرده.

من دوسری زدم این کرمو ب دخترم هیچ اتفاقی نیفتاده. بار اول ک زدم از قرمز شدنش ترسیدم کامل نزدم قطع کردم. یکمی چسبندگی مونده بود. دوباره دوماه پیش گفتم بزار بزنم اون یکم چسبندگی هم باز شده . که بازم بزرگ شدن سینه ای اتفاق نیفتاد. چقد دلواپسی تو خانووووم

ببین دختر من روز ۶ ام یهویی باز شد . بعدشم نه بزرگ شدن سینه ی بچه حتی اگه اتفاق هم بیفته بعده یه مدت ...

خداخیرت بده الهی چقدررررر اروم شدم 😭😭😭😭