2777
2789

واسه بچه اولم اونت داستم فوق العاده راضی بودم

میخواستم ببینم هی اور شی چطوره

درسته که میگن پرز جذب میکنه و اینکه تو شب ،خوندن عددهای روش سخته؟

بی بی لنددارم راضی ام

بیبی لند رو برای سیسمونی دخترم گرفته بودم دق آورد بچه رو..همش باهاش نفخ می‌کرد همینکه عوض کردم اونت خریدم بچم راحت شد

منتهی الان بین اونت و هی اور شی شک دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی اونت استفاده کردی راضی بودی چرا دنبال چیز دیگه ای

خوده سیسمونی فروشی ها میگن هر اور شی بهتر از اونته..قیمتشونم خب  خیلی تفاوت داره

ولی یسری ها میگن مدام بهش پرز میچسبه و تو شب عددهای روش خوانا نیست

من شیشه شیر هی اور شی دارم،آره عدداش تو شب نمیبینی ولی من چراغ قوه گوشیم نگاه میکنم و مشکلی ندارم،شیشه شیر بچه رو همش رو میز میذارم کثیف نمیشه و پرز نمیگیره،اگرم پرز بگیره با آب پاک میشه،رو فرشم گذاشتم کثیف نشده .

اونت نداشتم نمیتونم مقایسه کنم.

♥ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ♥

بچه ی من هیچ شیشه شیری و نگرفت چنتا مدل مختلف هم امتحان کردیم . چیکو ، ناک  بی بی لند هی اور شی و... اما فقط اونت و گرفت اونم مدل نچرال فقط اولش اشتباه کردم 330 میل گرفتم برای بچه 2 ماهه که سرشیشه اش برای 6 ماهه بود شیر ازش زیاد میومد که یدونه دیگه خریدم 125 میل طلقی خیلی عالیه فقط مدل تقلبیشم اومده جعبه و شیشه عین خوب اصلی فقط یه تفاوت های جزئی داره من یدونه دیدم به جای avent نوشته بود avet  یدونه ن نداشت که اصلا ادم نمیهفمه من خودم آنلاین از یه سایت خریدم راضی بودم لینکشو میذارم شاید بدرد کسی بخوره

https://madaraan.ir/ghaza-khori-nozad/baby-bottle/avants-baby-milk-bottle/