2777
2789
پسر من. ۲سالش که شد تازه گفت بابا. چندتا کلمه بیشتر نمیگفت. الان ماه دیگه میشه ۳سالش عین بلبل حرف می ...

چه خوب.....پسر من یه ماهه دیگه دو سالش میشه.....هیچ کلمه ایی نمیگه خیلی نگرانشم....شمابچتون تلویزیون و گوشی زیاد میدید ؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من تا چن ماه پیش اصلا جمله نمیگفت چن روز دیگه هم سه سالش میشه ولی تقریبا ۲ ماهه حرف میزنه جمله ...

اخ اینارو میگی دلم غنج میره ذوق میکنم یعنی میشه بچه منم یهو حرف بیاد اصلا مغز منو بخوره پر حرفی کنه  

عزیزی،خوبه دیگه.ازاون بچه تنبلاس ک دیرتر راه میفته همینکه بلندمیشه و باکمک راه میره یعنی ناتوانی ند ...

والله صندلی چرخ دار واس کامپیوتر رو میبینه همچین تند تند میره بالاش ک هرکی ببیندش هیچکی باور نمیکنه ک راه نمیره الان رو زانوهاش تقریبا ۴ ماهه ک راه میره با زانوهاش خیلی تند میره من میگم خب باباااا رو مچ پات راه برو دیگ خداکنه تا عید راه بره

حتما این روشو انجام میدم مرسی

اولین کار اینو انجام بده دایره لغات شو افزایش بده تصویر بخر میوه سبزیجات حیوانات وقتی اینا کامل فهمید باهاش دو جمله ای کار کن مثلاً جملش یادش رفت مثلاً  دوتا مربع شکل بزار جلوش بهش بگو آب بده مربع  اول آب مربع دوم بده   باشه باهاش اینطوری تکرار کن هم دقت تمرکز خوب میشه هم یادش رفت توین روش یاد میاد ...نمیدونم تونستم منظورم ب گم یا نه میتونی تو اینستا هم کمک بگیری واقعا خوب نحوی به حرف آوردن بچه میگن چطوری با شکل کودک یاد میگیره 

2810