2777
2789

میخوام از تجربتون برام بگین 

کدوم راحتتره بوده در کل چ موقع زایمان چ بعدش...

در این روزگار عجیب؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...

پرسیدن نداره مشخصه سزارین ، حداقل قبلش ک خیلی راحت تره و درد و عذاب نمیکشی بعدشم با شیاف قابل کنترله تازه میتونی راحت دستشویی بری 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره اگر ژنتيکي آسون زا باشی طبیعی بهتره...البته من مجردم تجربه زنداداشم این بوده...چون میگه با شکم پاره شیر دادن و درد بعد سزارین خیلی بده...خودش رفت واسه طبیعی نتونست سزارین شد

شما جفتشو داشتی؟

خودم نه ولی دخترخالم اولی طبیعی بوده دومی سزارین سر طبیعی دهنش سرویس شد برا دردشو فلان

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

از نظر عوازض طبیعی بهتره ولی

نقاحتش بده بچه شاید به مشکل بخوره خودت ببخشید گشاد میشی

و کاا به آنتتومی زن های ایرانی تنگ تر هستن و لگن کوچیک دارن که کناسب نیست

ولی فک کنم جای زخم روی شکم رو راحت تر از لای پا بشه نگه داش

رفتم براطبیعی وازساعت 12 شب تا9 صب دردکشیدم بچه ب خشکی خوردرفتم براسزارین.. واقعاسزارین عالیه. دردش درسته اشکمو دراورد ولی طبیعی صددرجه بدتربود.. هربارمعاینم میکردمیمردم. هرباریک سانت بازمیشدم میمردم.. 

دوستم طبیعی بود داغونش کرده بودندتا40 روزنتونست تکون بخوره اگ میخای شات پیامامونابزارم برات. یکی دیگ ازدوستامم طبیعی بود جرخورده بودبیچاره. طبیعی هرگز

رفتم براطبیعی وازساعت 12 شب تا9 صب دردکشیدم بچه ب خشکی خوردرفتم براسزارین.. واقعاسزارین عالیه. دردش ...

یکی از دوستامم مث شما ی عالمه درد کشید اخرش بچه مدفوع کرد مجبور شدن سز کنن 

میگف خیلی سخت بود...

اخه میگن نقاهت سز زیاده

نه نهایتش دو هفته هست بعدم من خودم سز کردم دکتر گف وقتی ک خیلی درد داری شیاف دیکلوفناک بذار سرپا میشی

نه نهایتش دو هفته هست بعدم من خودم سز کردم دکتر گف وقتی ک خیلی درد داری شیاف دیکلوفناک بذار سرپا میش ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزم