2777
2789
عنوان

کسایی ک ب غسل اعتقاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیکار کنم من پس پدرش رو نماز حساسه اگه نخونم ب روم میاره🤦‍♀️نمیشه هم هر روز رفت حموم

برو توی سرویس بهداشتی

سریع

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️ چیزی به زبون نمیارم اما حسرتش داره اذیتم میکنه...خدایا به همه اولاد سالم و صالح بده...به منم بده🌱

اصلا درست نیست تیمم

احکام خجالت برنمیداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
رابطه کامل نه

اگه دخو ل ندارین که غسل فقط به شوهرت واجبه

تو همون ناحیه نجس را بشوری کافیه

هر روز فعالیت دارین ؟ یکم سردی بخورین 😅

شما که عقدین ، ۲۴ ی پیش همین و در رابطه اید ؟ 🤔

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
ب حالت نماز بایست ولی خود نماز رو ادا نکن و هیچی ب زبون نیار فقط رکوع و سجده بجا بیار بعدش غسل کردی ...

وا،استادتون نظر شخصیه خودش رو گفته .حکم واقعی این نیست..وقتی غسل واجب هست فقط غسل باید کردمگر اینکه آب نباشه یا وقت،تنگ بشه یا آب ،ضرر داشته باشه واسه بدن.

ب حالت نماز بایست ولی خود نماز رو ادا نکن و هیچی ب زبون نیار فقط رکوع و سجده بجا بیار بعدش غسل کردی ...

نمیشه مهروجانم

نماز یکی در میون نمیشه بخونی که با این بهانه ها 

میشه کاهل نماز 

باید غسل کنه اگر معتقد هست فرد واقعا بخونه

بخاطر خجالت نماز قضا کنی خیلی جالب نیست ❤

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤