2777
2789
فحش دادن براتون جذابه؟ فحش ندادن کار آدمای تازه به دوران رسیده ست یعنی؟ 😐 ما کلی دختر میبینیم تو دا ...

من با این سبک صحبتم لذت میبرم تحصیلاتم اندازه سنمه فوق دیپلم خانوادم به شدت از صراحت بدشون میاد شما هم خودتو جم کن من اینطوری حال میکنم

دختر کوچولو دوست دارم😘
علی رضا عسل فاطمه 😇😇😇

چه حرکتیههه نکنین تروخدا میخواین دوتا اسم مذهبی و ایرانی بذارین حداقل یکیشو تو شناسنامه بذارین یکی رو مستعار خودتون صداش بزنین چیه همه چی رو باهم قاطی میکنین بچه پسفردا هزار جا میخواد اسمشو بگه...

من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با این سبک صحبتم لذت میبرم تحصیلاتم اندازه سنمه فوق دیپلم خانوادم به شدت از صراحت بدشون میاد شما ...

معلومه...دختری که قراره تربیت کنی همونی میشه که باید جمعش کرد حرف زدن بهش یاد داد واقعا نمیتونی حرف بزنی شما .. ریپ نزن پیاممو علاقه ای به هم‌صحبت شدن با شما با فرهنگا ندارم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
اسم بچه رو که مثل باباش نمیذارن. از شخصیت ایشون و تازه(هرگز) به دوران نرسیدگبش معلومه کی ولی خب الا ...

خب به نظرم از تاپیک سرکاری برو بیرون تو که میدونی سرکاریه براچی نظر میدی خب وقتی سرکاریه

دختر کوچولو دوست دارم😘
بد نیست. اسمایی که به علیرضا بیاد.النا،الینا،السا.آلما،آیلین،الوا،آلا،

وایی🤣🤣🤣یه لحظه خط دومو پشت هم دیدم فکر کردم دعایی چیزی نوشتی همه اااا😂انا الینا السانا المالنا🤣صدق الله و علی العظیم😂🤍

من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...
شما هم کارتون درست نیس که اسم مورد علاقشو مسخره کردی البته که حرفش زشت بود ولی کاش شما هم به عنوان ک ...

کجا مسخره کردم! عجیبه که اینقدر برداشت‌ها تیره و تاره!

من فقط یک شوخی معمولی کردم. 

والا که اصلا کار به جنسیت کسی ندارم تو مجازی. اصلا از مهمترین محاسن مجازی همین کنار رفتن جنسیت و ظواهر و بروز بعد انسانی‌مونه... نمی‌دونم چرا هر جا نظر می‌دی یکی پیدا میشه بگه چرا جنسیتت مذکره!  اهل دروغ بودم این تیک می‌زدم زن که اینقدر بهونه نشه!

من با این سبک صحبتم لذت میبرم تحصیلاتم اندازه سنمه فوق دیپلم خانوادم به شدت از صراحت بدشون میاد شما ...

حداقل لطفا جلو بچه هات نگو...اونا قراره وارد جامعه بشن رو تربیت بقیه بچه هاهم تاثیر بذارن بخوای نخوای نسبت به تاثیری که بچه هات قراره روی بقیه بذارن در نتیجه تربیتی که میکنی مسئولی