2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5156 بازدید | 236 پست
ان شاالله خدا بچه ت شفا بده من بچه م تقریبا ده سالشه الان تا دیروز تشنج کرد تشنجش کنترل نشده

چه دارویی میخوره؟ دکترش چی میگه؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
واقعا؟ یعنی طبیعیه؟ من بخاطرش از دکتر رسپریدون‌گرفتم ولی برای تمرکز هیچ فرقی نکرد

راستش همیشه فقط نظر یه دکترو نپرسین ببرینش پیش حداقل دوتا دکتر بعد ایناهم از رو نوار مغزمشخص میشه 

من خودم ابتدایی واقعا متوسط بود درسم بعد راهنمایی و دبیرستان همیشه یا اول میشدم یا دوم ابتداییم میخوندما ولی زرنگ کلاس نبودم 

و به شدت شلوغ بودم تو بچگی به شددددت همش درحال خرابکاری و ..😂نگران نباش بچس درست میشه هرچند پیش یع  دکتر دیگه ام ببرش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای تب بالا استامنیوفن و پروفن جواب نمیده شیاف تو خونه داشته باش همیشه،و سعی کن لباس اضافشو دراری،، ...

آره عزیزم‌حواسم هست این تاپیک‌مال پارساله

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
راستش همیشه فقط نظر یه دکترو نپرسین ببرینش پیش حداقل دوتا دکتر بعد ایناهم از رو نوار مغزمشخص میشه من ...

آره حتما بخاطر تمرکزش باید ببرم چون دیگه دارم رد میدم

تاپیک پارسال پس چطور الان فعال شده

کاربرا لطف میکنن احوال دخترمو میپرسن گاهی

پیش کدوم دکتر بردیش

دکتر راضیه فلاح و دکتر مجتبی موحدنیا

آره حتما بخاطر تمرکزش باید ببرم چون دیگه دارم رد میدم

اذیت نکن خودتو خداروشکر الان اوکیه بعدم حس کردی به کوچولو مریضه یا شیاف و حتما پاشویه انجام بده من گریه میکردم نکنین سردمههههه ولی انجام میدادن 

خدارو شکر که الان سلامت هستن

ممنون‌گلم ان شاءالله خدا دختر شما رو هم‌شفت بده من همش برای بچم قرآن و زیارت عاشورا و..میخونم برای دختر شماهم دعا میکنم 

فقط میگم هر دارویی ک دکتر برای تشنج ميده رو خاهشا بده بهش

درسته عوارض دارن ولی عوارض تشنج خیلی خیلی بدتره..

با هر بار تشنج، سلول های مغز ازبین میره..

تشنج طولانی مدت و دفعات زیاد، از نظر ذهنی بچه رو پایین میاره...

من کارم اینه و فراووون دیدم بچه هایی ک مادر ب تشخیص خودش دارو رو نداده یا گفته دیگه صلاح دیدم قطش کنم!

و بعد بچه داغون شده...

دارو هرچی ک هست بهش بده

و بهترین دکتر مغز و عصاب ببرش

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.