2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک بود از دستم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 5159 بازدید | 236 پست
چند سالشه؟

۵ سال ونیمه

ممنون بوستان بابت دعاهاتون

لطفا لطفا خیلی دعاش کنید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط از وقتی از مسافرت کوفتی برگشتیم تا حالا مریضه رفتیم کنار دریا ممکنه از دریا ترسیده باشه؟

ببر آزمایش کامل بده. تو اطرافمون یه بنده خدا هم مدام مریض میشد دکتر گفت تو دریا شنا کرده یه ویروس از راه گوش وارد بدن شده باعث عفونت پرده مغز شده بود و مننژیت گرفته بود. البته این چیزی بود که خودشون میگفتن و دقیق نمیدونم

طبق تجربم،تشنج تکرار میشه،تنهاش نزار،خودتو هم گم نکن اگه به موقع اقدام کنی هیچی نمیشه،همون لحظه اول ...

دیگه نمیفرستم مدرسه پیش دبستانیه مهم نیست برام

نه تنهاش نمیذارم‌هیچ وقت دکتر هم‌گفت تا یکسال باید از دارو رو بخوره

یعنی عوارض دارو تو بدنش نمیمونه؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم حتما تب سنج تو خونه داشته باشه..از این  حسگرها که جلو پیشونی میگیری‌...آخه جیوه ای ها کارآمدتر هستن ولی بخاطر شیشه بودنش خطرناکه...بچه ات به محض یک م گرم سد  تب اش و بگیر ... شیاف و شربت استامینوفن تو خونه حتما  داشته باش مدام چک کن

ببر آزمایش کامل بده. تو اطرافمون یه بنده خدا هم مدام مریض میشد دکتر گفت تو دریا شنا کرده یه ویروس از ...

دخترمن فقط یکم پاهاشو تو آب زد

ولی بازم از دکتر سوال میکنم

عزیزم حتما تب سنج تو خونه داشته باشه..از این  حسگرها که جلو پیشونی میگیری‌...آخه جیوه ای ها کار ...

آره تب سنج براش سفارش دادم چهارشنبه میرسه دستم شربت و اینام تو خونه دارم 

گفتن تبش به ۳۸ درجه برسه و باداروی تب بر اگه پایین نیومد حتما ببرمش اورژانس

استارترحتمابایدببریش پیش دکترمغزواعصاب اطفال؟ 

اگه تونستی یه سرببرش پیش دکترحسینعلی ناظمیان توی ساختمان آبادیس 

اگه داروهم نده خیلی راهنماییت میکنه ودکترخوب معرفی میکنه براش 

فوق تخصص بیماری های اطفال داره 

میتونی هم به مطبش زنگ بزنی سوال کنی ازش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دکتر زمانی رو بهت معرفی میکنم تهران هست داروهای ضد تشنج عوارض دارن اما چاره نیست باید بهش داد هرگز ...

نه منکه انقد اون روز برام وحشتناک بود که حاضرم بمیرم ولی تکرار نشه فقط

دکتر زمانی ویزیت آنلاین داره؟ اسمش رو هم کامل بگو عزیزم

دخترمن فقط یکم پاهاشو تو آب زد ولی بازم از دکتر سوال میکنم

خب خداروشکر.

خدا انشاالله به دخترتون سلامتی بده. تشنجش همیشه همراه تب بوده؟ یا سردرد نداره؟

حتما نوار مغز بگیرید. اگه ام ار ای هم دکتر لازم دونست بگیرید

دیگه نمیفرستم مدرسه پیش دبستانیه مهم نیست برام نه تنهاش نمیذارم‌هیچ وقت دکتر هم‌گفت تا یکسال باید ا ...

نه بابا،مورد ما الان ماشالله از من سرحال تره

۵،۶ سالگیش بود این خیلی شدید بود،الان ماشالله یه دختر همه چی تمومه

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
خب خداروشکر. خدا انشاالله به دخترتون سلامتی بده. تشنجش همیشه همراه تب بوده؟ یا سردرد نداره؟ حتما ن ...

بله همراه تب بوده

ممنون عزیزم ان شا الله حالش خوب شه سریع

بله دکتر مغز واعصاب تو بیمارستان گفت امشب ببریم‌مطبش نوار مغزی بگیرن