2777
2789
عنوان

تامن باشم دیگه ازین تعارفا نکنم خدایا منو نارنگیییی کن😐😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 106 پست
مرسی کلا تو اینستا نمیرم معلما شوخی میکنن یا دوستام میگن متوجه نمیشم بخاطر همین سعی می کنم بپرسم

منم چند ماه اینستام رو حذف کردم

البته فکر کنم ازت بزرگترم چون شما مدرسه میری ولی من ۲۲ سالمه

در کل کار خوبی کردی اینستات رو حذف کردی

بله تقریبا ۲۰۰میلیون. شاید هیچکس باور نکنه ولی کسی باید این مبلغو بهم میداد...گفتم نداری و نیاز دار ...

درووووغ😵😵😵😵😵

بگو که درووووغ میگی من تاحملشو ندارم😰

واقعا چه دل بزرگی خدا بیشترش بده بهت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خاطره. 

یه استاد داشتم میگفت چند باری به دوست یا همکاراش پول قرض داده یا اینا ندان یا خیلیی دیر دادن. بعد از اون وقت دیگ هر کی زنگ میزنه برای بار اول جواب نمیده. خوب فکر میکنه با خودش این برای چی بهم زنگ زده برای بار دوم بهش زنگ بزنه جواب از قبل تعیین شده بهشون میده و یه جوری میپیچونشون.   

منم چند ماه اینستام رو حذف کردم البته فکر کنم ازت بزرگترم چون شما مدرسه میری ولی من ۲۲ سالمه ...

اره به درسام بیشتر میرسم اینجا هم‌تایم استراحت میام میرم خیلی وابسته به اینجا نیستم ولی عاشق اینستا بودم

دانشجو❤️👩‍⚕️
اره به درسام بیشتر میرسم اینجا هم‌تایم استراحت میام میرم خیلی وابسته به اینجا نیستم ولی عاشق اینستا ...

اینستا تمرکز آدمو میگیره

دچا پرش ذهن میشی

مثلا واردش ک میشی ممکنه ۱۰ تا استوری با محتوای متفاوت ببینی و مغزت مجبور میشه در عرض ۲۰ دقیقه رو ده تا موضوع متفاوت تمرکز کنه

کم کم دیگ پرش ذهن میگیری سر این قضیه

من اینستا هم ک داشتم افراد زیادی رو فالو نمیکردم نهایتا ۵۰ تا

چون تمرکزم سر همین پست و استوری های متفاوت از بین رفت

2810