2777
2789
عنوان

تامن باشم دیگه ازین تعارفا نکنم خدایا منو نارنگیییی کن😐😐😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر این همه دارن ازت میپرسن چقدر بوده مبلغ

۶۰۰ هزار

شاید به نظرتون کم بیاد ولی واقعا واسه من مبلغ زیادیه

( اخه چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم مقدار پولو گفته بودم فکر کردم اینجا هم گفتم

بله تقریبا ۲۰۰میلیون. شاید هیچکس باور نکنه ولی کسی باید این مبلغو بهم میداد...گفتم نداری و نیاز دار ...

منم گیرم😂

داری ۲۰۰ بدی

چه طور قید ۲۰۰ میلیونو زدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
غیر این نارنگی کن و گاو کن و اینا هر چیز دیگ هم میشه گفت مثلا یکی میگ منو سیب کن خدا یکی میگ منو ...

مرسی کلا تو اینستا نمیرم معلما شوخی میکنن یا دوستام میگن متوجه نمیشم بخاطر همین سعی می کنم بپرسم

دانشجو❤️👩‍⚕️
بهش بگم مثلا دسم خالیه؟ اگه شعور داشته باشه که میده نداشته باشه هم که دیگه باید قید پولمو هم این دو ...

نه بگو فلانی تا پانزدهم باید قسط فلان چیز رو پرداخت کنم لطفاً اون امانتی رو حتما تا قبل از غروب فردا بیاری

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
برام مهم نبود... الانشم فدا سر بچم ک نداد انگار میکنم نبوده

دمت گرم پس وضعت خوبه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چقدر اصرارمی کنین بگه چه قدره؟ شاید ۱۰۰ میلیونه شاید ۱۰۰ هزارتومن که گیرشه و فردا میخواد پول اسنپ ...

نه بابا بحث مقدارش نیست عزیزم من چون چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم مقدارشو گفته بودم فک کردم اینجام گفتم ببخشید

2810