2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013124 بازدید | 23861 پست
سلام
فندق جون دخملی خیلی نازشده هزارماشاالله به قدوبالاش من خیلی دپرس میشم فکرمیکنم پرهام خیلی ریزمونده کاراش هم خیلی قشنگه منم خیلی دوست دارم پرهام مهدبره ولی یک روزبردم خوشش نیومدحالاهروقت میگم بریم مهدمیگه فقط بریم تاب وسرسره توکلاس نریم برعکس نگین که از3سالگی مهدمیرفت وقتی میاومدخونه ساعت شماری میکردکی فردابشه
لیلی جون قدمتون روچشم عزیزم هروقت اومدی حتمابیاببینمت
به سلامتی کسی که اگه همه باشن و اون نباشه انگاری هیچکس نیست..... تقدیم به همسرعزیزم
امروزخیلی خسته شدم ازصبح دارم تمیزکاری میکنم ولی وقتی خونه ایرادداشته باشه خودت روهم بکشی درست نمیشه خونه ماویلایی قدیمی سازه صاحبخونمون هم یک ادم گندکه اگه خونه روسرمون هم خراب بشه کاری نمیکنه قراربودامسال که دوباره تمدیدکردیم خونه رورنگ کنه وکابینتهاروام دی اف کنه ولی همین که قولنامه روامضاکردیم حالازیرش زده ومیگه نه فعلاپولشوندارم منم ازدست شوشوخیلی عصبانیم شوشومن وراضی کردامسال هم تمدیدکنیم ویکدفعه سال دیگه یک خونه خوب بگیریم اتاق نگین خیلی کوچیکه بیشتروسایلشوگذاشتم توانباری حالامیبینم خراب شده شوشوخیلی هم غرورداره بهش میگم بابابات ظاهری هم که شده خوب باش تابرامون خونه بگیره ولی میگه نه من منتشونمیکشم خواست بگیره نخواست نگیره اگه شوشودست به کارنشه خانومش نظرشوعوض میکنم ودوباره منصرفش میکنه پدرشوهرمنم خیلی دهن بینه برام دعاکنیدزودترراضی بشه جالب اینکه بچه های خودش هرکدوم دوتادوتاخونه دارن حتی این پسرکوچیکش که مجرده هم خونه داره هروقت هم شوشواعتراض میکنه باباش میگه اونامادردارن مادرشون اینکاراروبراشون میکنه توهم بگومادرت برات انجام بده دلم میخوادبکشمش
به سلامتی کسی که اگه همه باشن و اون نباشه انگاری هیچکس نیست..... تقدیم به همسرعزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
صدف جون تاپیک جدید رو نمیزنی
دیگه از 1200 بریم خونه جدید
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
آخ آخ دیدین چه زغالی شده
کلا که صورتش از تنش سفید تره بعد هم امسال تو این 5-6 ماهه زیاد رفتیم شمال و دریاا سوخته در حد بیانسه(خواننده آمریکاییه)
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
مربی مهدش عاشق رنگ پوستش شده
هر وقت میره میگه بیا برنز من
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
سلام بچیا.خوبید؟جینگولی هاتون خوبن؟
دستم به دامنتون دنبال لباس مجلسی میگردم.برام مدل بزارید.لطفا پوشیده باشه .حدااقل با یه کت روش باشه.چون مجلس مختلطه.
عاطفه بانوی خوش سلیقه بیا کمکم.

صدف جون کاردستی های دیانا خیلی قشنگه.به نظرم اینکه بچه متوجه بشه که با چه ابزارهایی میتونه سرش رو گرم کنه خودش کلی هنره.حالا هر چی هم به بچه نشون داده بشه که چیکار کنه.بازم خلاقیت توش هست.به هر حال این هم نوعی آموزشه دیگه.
افرین به اون مهد و آفرین به دیانای گل که اینقدر دوست داره .

نرگس به همسری سخت نگیر.درست میشه .منم خونم بالکن نداره به نوعی اسیرم .درست میشه .فقط همسری نامادری داره بقیه همه بچه های نامادریه هستن؟همسری خودش از این بابت اذیت میشه .ولشون کنید به حال خودشون شایدی دلشون سوخت.

www.calender92.blogfa.com
صدف جون ماشالله دخترت خیلی خوش استیله.همیشه از ژستاش تو عکس خوشم میاد.
کارای دستی شونم قشنگ بود.خوب تو مهد هم باید یه ایده بدن بچه ها اجرا کنن.مسلما بچه سه ساله خودش نمیتونه اینا رو درست کرده باشه احتمالا کمک داشته ولی همین که خودش تو درست کردنشون شریک بوده حس خوبی میده.

شرمنده لیلی جون من زیاد اهل لباس به خیاط دادن نیستم چون چند تا تجربه تلخ دارم.خیاطه پارچه عزیزمو خراب کرد و مدلی که خودش دوست داشت دوخت نه اونی که من گفته بودم در نتیجه الان چند وقته اماده میخرم.

سوین جون همیشه به سفر و گردش.معلومه حسابی به یاسی خانم خوش گذشته.خودتم ماشالله مثل همیشه خوشگل و خوش تیپ

بچه ها راستی جدیدا هر کلوپی که بخوای رو میتونی خصوصی کنید.در راستایی تغییر مکان تاپیک میشه رفت کلوپ خصوصی که دیگه خبری از مهمون ناخونده نباشه و بشه با خیال راحت حرف زد و عکس گذاشت.
با اینکه من خودم زیاد با کلوپ و مدلش حال نمیکنم ولی در حد پیشنهاد گفتم مطرح کنم
خخخ شما لطف دارید اینطوری ها همنیست فقط نمیدونم چطور شده بود اونروز افتاده بود رو دنده ژست
الان چندتا دیگه عکس ازون روز میذارم دلتون شاد بشه
فقط هر وقت دیدین بگید پاک کنم کسی نکنه این مادره دختر شیفته هست
اولا خوشحالم مهمونای مزاحم نیستن دیگه اینجاهم اعتمادنمیکنم چیزی بنویسم یک بنده خداکه فامیل شوشوهست ومیدونم خیلی هم فضوله نوشته های من وخونده وبه نامادری شوشوخبرداده که قرارباباش برامون خونه بخره اونم قیامتی به پاکرده دیشب بابای شوشوزنگ زدوگفت فعلادست نگه داریدبهانه اوردکه اوضاع مساعدنیست وبه تنه گفت چراهنوزچیزی نشده میشینیداین ورواونورمینویسیدکه مامیخوایم خونه بخریم خداازاون طرف نگذره من همیشه همه چیزوازخداخواستم نه بندش
صدف جون هزارماشاالله من چشمم شورنیست واعتقادی به این چیزهاندارم ولی واقعادیاناساخته شده واسه مدل شدن عاشق پوست بدنشم راستشوبگوبه کدومتون رفته اینقدجیگرشده
لیلی جون اره فقط همسری ازاین پدرومادرش هم جداست ونامادریه دوتاپسرویک دخترداره شوشوخیلی ناراحته ازاینکه باباش باهاش اینطوری رفتارمیکنه ولی به روی خودش نمیاره من هروقت حرف ارارث ومیراثش میزنم بااین همه نامردی که باابش درحقش کرده بازم میگه نمیخوام باابم بمیره وارثش به من برسه شوشوخیلی کمبودمحبت داشته ولی همیشه میگه تنهاکسی که داشتم بابام بودوقتی بچه های نامادریه کوچیکتربودن نامادریش زیاداذیت نمیکردولی وقتی بزرگ شدن شروع کردبه تحریک باباش که مباداچیزی به شوشوبده من که سپردمشون به خدا
نرگس خیلی ناراحت شدم خدااز هر کی آتیش بیار جهنممه نگذره
شما اولا که اسم کاربریت رو عوض کن و عکسی بذار که مال بچه ها نباشه ازین عکسای فانتزی
همه عکساتم از سایت پاک کن
بعد هم انگار واجب شد ازینجا اثاث کشی کنیم بریم جایی که مهمون ومزاحم فضول نیاد
اصلا خونم به جوش اومد