2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013123 بازدید | 23861 پست
سلام خوبید؟ وااای من امروزهی می رفتم اون تاپیک می دیدم سوتو کوره اصلا یادم رفته بودکه تاپیک جدیددرست کردیم ........بهاار جان ماهمیشه به یادتیم عزیزم تاپیک بدون شمارونقی نداره فقط یادمون می ره احساساتمون روبنویسیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یک نمونه از قوانین مسابقه عکس نی نی های تیر 88 هستش بی اجازشون کپی کردم اینجا ((: روش کار کنیم برای مسابقه های بعدیمون

1.فقط یک عکس بذارید تو عکاسى گرفته نشده باشه لطفا روتوش هم نداشته باشه .

2.کسى نمى تونه به خودش راى بده

3.همه ى اهالى نى نى سایت میتونن راى بدن

4.فقط در روز اعلام شده براى راى گیرى اقدام کنید

5.لطفا در هنگام راى دادان از هرگونه پارتى بازى(رودرواسى)بپرهیزید و اینکه در رای دادن حتما موضوع مسابقه مد نظرتون باشه نه کیفیت عکس

6.هر کس میتونه به 2نفر راى بده و 2 برنده خواهیم داشت ،نفر اول ، نفر دوم

7.برنده نفر اول، از اینجا اعلام میشود و موضوع دفعه ى بعد را مشخص میکند....و اگر تا شنبه 12 ظهر مشخص نکرد موضوع بعدی به عهده نفر دوم میباشد

8-به پیشنهاد من سارا بانو مامان کیان (به زمان شروع و پایان مسابقه و رای گیری کاملا پایبند باشیم )
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
سلام سارا جان ...... من هم هر روز وقتایی که شیرم بیشتر از نیاز محیا باشه شیرم رو می دوشم و می ذارم تو فریزر تا برای بعد که باید برم سر کار بچه شیر داشته باشه . به نظر من تو اگه در عرض نیم تا یه ساعت می تونی 100 سی سی شیر بدوشی خیلیییییییی خوبه که .......... من تو هر بار دوشیدم نهایت 40 سی سی می تونم بدوشم ........ آخه مگه یه آدم چقدر شیر داره که هم بچش بخوره هم بتونه به میزان زیاد ذخیره کنه. در مورد نوع شیر دوش منم از شیردوش دستی استفاده می کنم و راضی هستم به خودم هم فشار نمی ارم هر وقت شیرم زیاد بود می دوشم .......... در مورد شیر دوش برقی شنیدم که سینه رو اذیت می کنه البته خودم امتحان نکردم.
بهار جون اطلاعات یکتا رو وارد کردم.این چه حرفیه که میزنی من به یاد همه هستم فقط کمی درگیر واکسن ریحانه بودم.شرمنده
راستی چند وقته از گوهرناز و یاس جون خبری نیست؟
سارا جون به سلامتی...ایشالا کیان اذیت نشه وبه راحتی این واکسنشم رد کنه...من تا امروز صبح استامینوفن دادم.از اون به بعد دیگه ندادم...اخه دارو که می خوره بی حال میشه و مظلوم دلم می سوزه....فعلن هم تب نکرده ونکنه ایشالا.........
سلام.پیداتون کردم.............سارا جان در مورد شیر دوش من شیر دوش برقی مدلا دارم وخیلی خیلی راضیم 100 سی سی رو حداکثر تو 10 دقیقه می دوشم من چند بار 150 سی سی هم دوشیدم....خیلی راحته ودرد هم نداره..قیمتش حدود 150 هزار تومنه.....البته الان که دیگه شیری برام نمونده که بدوشم(گریههههههه)خودموبکشم 20 سی سی
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
2810